DONALD TRUMP și "PLANUL DE TRĂDARE"

DONALD TRUMP și "PLANUL DE TRĂDARE"
În fața unei audiențe controlat încântate de dezvăluirea „acordului de pace” pentru Orientul Mijlociu, președintele american Donald Trump, cot la cot cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, a oferit arabilor palestinieni posibilitatea de a-și crea propriul stat în sine, cu Ierusalimul de Est drept capitală și o „plăcintă” financiară de 50 de miliarde de dolari pentru palestinieni.

Pe de o parte, „planul de pace” afirmă Ierusalimul drept „capitala indivizibilă” a statului Israel, dar, pe de altă parte, oferă Ierusalimul de Est drept capitala unui viitor „stat palestinian”.

Nu pot înțelege această ipocrizie, cum poate un oraș să fie simultan capitala a două state și dintre care unul e dușman?

Dintre cele 80 de pagini ale acestui acord, una dintre cele mai importante se referă la anexarea israeliană a întregii văi Iordanului, de parcă nu era a Israelului, creând astfel o lungă frontieră cu Iordania, care se va extinde pe întreg teritoriul israelian. 

Aceasta a fost, într-adevăr, una dintre cele mai lăudate referințe de Netanyahu în discursul său imediat după discursul lui Trump.

Cel mai amețitor punct al acestui „plan de pace” sau „acordul secolului” - așa cum îi place să îl numească președintele american - este posibilitatea creării unui stat palestinian, la patru ani de acum, cu capitala sa în Ierusalimul Oriental. Aceasta este o trădare reală a ambițiilor evreilor, o cedare la șantajul arabilor palestinieni și, cel mai rău, al unui adevărat afront către planurile lui Elohim.

Un pămînt împărțit Israelului de către Elohim este luat și dat palestinienilor de către un președinte American și un premier corupt Israelian.

În Cuvântul Său, Elohim cel veșnic este foarte clar:

Ioel 2: 18. יהוה YaHWeH a fost plin de rîvnă* pentru ţara Lui şi S-a îndurat** de poporul Său.

Ioel 3: 2. voi strînge* pe toți păgînii şi îi voi coborî în valea lui Iosafat**. Acolo, Mă♦ voi judeca cu ei pentru poporul Meu, pentru Israel, moştenirea Mea, pe care l-au risipit printre popoare, împărţind între ei ţara Mea.

Atribuirea de către prim-ministrul Netanyahu, care din „întâmplare” este acum inculpat in 3 „dosare de corupție” de stat din Israel, și consimțământul rivalului său la următoarele alegeri, Benny Grantz, nu este doar absurd dar și extrem de periculos pentru securitatea și bunăstarea Israelului, precum și o provocare de neiertat și demonstrarea rebeliunii împotriva planurilor lui Elohim care  tinde să aibă costuri foarte mari ...

Ne rămâne doar speranța că arabii palestinieni nu vor accepta acest plan și conform Scripturilor planul lor de pace va aduce mai mult război decăt pace. Nu că ar avea vreun motiv în revendicările lor, dar pot fi obstacolul în a face acest „plan de trădare” nu doar pe hârtie și să fie încă o încercare eșuată de a rezolva un conflict care se află pe agenda marelui lider mondial care putin cate putin se apropie de stadiul Istoriei ...

"RĂZBOIUL" ISLAMIC ÎNCEPE CONTRA PLANULUI DE PACE FĂCUT DE TRUMP

În ciuda acestui acord notoriu făcut posibil de inamicii Israelului care acordă 70% din pământul Iudeii și Samariei, liderul palestinian Mahmoud Abbas a reacționat imediat, la scurt timp după ce planul a fost dezvăluit: „Spunem: de 1000 de ori că nu suntem de acord cu acest plan al secolului."

Abbas a adăugat că palestinienii se angajează să pună capăt „ocupației israeliene” și să instituie un stat cu Ierusalimul de Est ca capitală a acestuia. Și a reafirmat: „Nu vom îngenunchea și nu ne vom preda. Drepturile noastre nu sunt de vânzare”.

Forțele palestiniene considerate teroriste se aliniază deja pentru a combate „planul de pace” care a fost anunțat la Washington de Donald Trump.

ISIS a anunțat deja „o nouă fază” a atacurilor care vizează Israelul. Palestinienii au amenințat deja că vor dizolva Autoritatea Palestiniană.

"Concentrația este acum pe lupta împotriva evreilor, care pretind ce au furat musulmanilor" - anunță declarația emisă de grupul terorist islamic ISIS.

Întro înregistrare neidentificată încă, există încă o listă de amenințări: "Vă îndemn să luptați împotriva așezărilor evreiești. Faceți din ele câmpul dvs. de experiență pentru armele voastre."


Cu toate acestea, conducerea palestiniană a amenințat cu „consecințe grave” pentru regiune dacă planul Trump va fi pus în aplicare.

Ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, a criticat planul de pace al
Președintelui SUA, Donald Trump, sugerând ca Washingtonul să renunțe la planul său „iluzoriu” și să sprijine o soluție oferită de liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei.

Președintele Recep Tayip Erdogan a reacționat dur la planul Statelor Unite : ”Ei îl numesc Acordul Secolului. Ce fel de acord, acesta este un proiect de ocupație.”


Subliniind că soarta Palestinei nu va putea fi  schimbată, președintele a spus  că Ierusalimul nu este de vânzare și a adăugat: "Ierusalimul este linia noastră roșie. Cred că sute și mii de frați palestinieni vor continua această luptă până la moarte. Și noi suntem pregătiți pentru aceasta.”

Unele națiuni arabe apreciază planul de pace, cum este cazul Arabiei Saudite, Egiptului, Qatarului și Statelor Arabe Unite.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat astăzi anumite ţări arabe de comiterea unei ”trădări” prin faptul că au rămas ”tăcute” faţă de planul american al preşedintelui american Donald Trump, menit să soluţioneze conflictul israeliano-palestinian.

”Ţările arabe care susţin un asemenea plan comit o trădare atât faţă de Ierusalim, cât şi faţă de propriul lor popor şi, mai important, faţă de toată umanitatea”, a acuzat Erdogan într-un discurs susţinut în faţa unor lideri din partidul său, AKP, la Ankara.


”Arabia Saudită este tăcută. Când îţi vei face auzită vocea? Oman, Bahrain, la fel. Guvernul din Abu Dhabi aplaudă. Ruşine. Ruşine să vă fie!”, a tunat Erdogan.

Shalom Israel !!!

Comentarii