Israel

Israel

vineri, 11 noiembrie 2016

Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev vizitează Israelul

Prim-ministrul rus vizitează Israelul


Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, a sosit în Israel, în cadrul celebrarii a 25 de ani de la stabilirea relațiilor bilaterale cu Israelul și în încercarea de a impulsiona Israelul in discuțiile de pace cu palestinienii.

Medvedev a fost primit de ministrul Sofa Landver în aeroportul internațional  Ben Gurion, de unde el a călătorit la Ierusalim pentru a vizita Zidul de Vest sau "Kotel Hamarabí" (cunoscut în lumea neamurilor ca Zidul Plângerii) însotit de Rabinul Shmuel Rabinovitch.

S-a programat o rundă de întâlniri care se va deschide cu Președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, și apoi cu liderul opoziției, Isaac Herzog.

Apoi se va întâlni cu omologul său, Benjamin Netanyahu, pentru a discuta chestiuni de interes comun și a discuta despre a 25-a aniversare a restabilirii relațiilor diplomatice dintre Rusia și Israel.

Ordinea de zi include si vizita oficială la Muzeul Holocaustului (Yad Vashem), precum și o trecere spre Cisiordania in orasul Ierihon, unde este de așteptat să se întâlnească cu președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, înainte de sfârșitul călătoriei.

Moscova, lucreaza de luni de zile pentru a pregăti terenul diplomatic pentru organizarea unei întâlniri între Abbas și Netanyahu pentru a ajuta la relansarea procesului de pace stagnat. 
sursa Aurora EFE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...