Israel

Israel

vineri, 11 noiembrie 2016

Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev vizitează Israelul

Prim-ministrul rus vizitează Israelul


Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, a sosit în Israel, în cadrul celebrarii a 25 de ani de la stabilirea relațiilor bilaterale cu Israelul și în încercarea de a impulsiona Israelul in discuțiile de pace cu palestinienii.

Medvedev a fost primit de ministrul Sofa Landver în aeroportul internațional  Ben Gurion, de unde el a călătorit la Ierusalim pentru a vizita Zidul de Vest sau "Kotel Hamarabí" (cunoscut în lumea neamurilor ca Zidul Plângerii) însotit de Rabinul Shmuel Rabinovitch.

S-a programat o rundă de întâlniri care se va deschide cu Președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, și apoi cu liderul opoziției, Isaac Herzog.

Apoi se va întâlni cu omologul său, Benjamin Netanyahu, pentru a discuta chestiuni de interes comun și a discuta despre a 25-a aniversare a restabilirii relațiilor diplomatice dintre Rusia și Israel.

Ordinea de zi include si vizita oficială la Muzeul Holocaustului (Yad Vashem), precum și o trecere spre Cisiordania in orasul Ierihon, unde este de așteptat să se întâlnească cu președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, înainte de sfârșitul călătoriei.

Moscova, lucreaza de luni de zile pentru a pregăti terenul diplomatic pentru organizarea unei întâlniri între Abbas și Netanyahu pentru a ajuta la relansarea procesului de pace stagnat. 
sursa Aurora EFE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...