duminică, 29 martie 2015

Putin: Rusia va ajuta Palestina să devină un stat independent

Putin: Rusia va ajuta Palestina să devină un stat independent
Rusia promite ca va ajuta Palestina pentru asi atinge obiectivul de a deveni un stat independent cu capitala in Ierusalimul de Est, a declarat președintele rus Vladimir Putin în discursul său participanților la summitul Ligii Arabe, sâmbătă (28 Martie).

"Rusia va continua să contribuie la realizarea acestui obiectiv [independența Palestinei], care lucrează prin canale bilaterale și prin canale multilaterale, inclusiv " Cvartetul " de mediatori internaționali", a spus Putin.

Așa-numitul Cvartet, care cuprinde Rusia, Statele Unite, Organizația Națiunilor Unite și Uniunea Europeană, a fost înființat în anul 2002 cu scopul de a obține un acord de pace pe termen lung între Israel și palestinieni.

Liderul palestinian Mahmoud Abbas, își exprimă dorința de a merge în Rusia pentru a sărbători Ziua Victoriei.

Președintele rus a declarat sâmbătă necesitatea unei cooperări mai strânse între Cvartet și Liga Arabă, și a zis ca Moscova este disponibila de a coopera în continuare cu Liga.

Palestinienii doresc să creeze un stat independent în teritoriile din Cisiordania, inclusiv Ierusalimul de Est, care este al Israelului. 

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. In ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele. Toti cei ce o vor ridica, vor fi vatamati, si toate neamurile pamantului se vor strange impotriva lui. (Zah.12:2,3) Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...