Israel

Israel

duminică, 29 martie 2015

Putin: Rusia va ajuta Palestina să devină un stat independent

Putin: Rusia va ajuta Palestina să devină un stat independent
Rusia promite ca va ajuta Palestina pentru asi atinge obiectivul de a deveni un stat independent cu capitala in Ierusalimul de Est, a declarat președintele rus Vladimir Putin în discursul său participanților la summitul Ligii Arabe, sâmbătă (28 Martie).

"Rusia va continua să contribuie la realizarea acestui obiectiv [independența Palestinei], care lucrează prin canale bilaterale și prin canale multilaterale, inclusiv " Cvartetul " de mediatori internaționali", a spus Putin.

Așa-numitul Cvartet, care cuprinde Rusia, Statele Unite, Organizația Națiunilor Unite și Uniunea Europeană, a fost înființat în anul 2002 cu scopul de a obține un acord de pace pe termen lung între Israel și palestinieni.

Liderul palestinian Mahmoud Abbas, își exprimă dorința de a merge în Rusia pentru a sărbători Ziua Victoriei.

Președintele rus a declarat sâmbătă necesitatea unei cooperări mai strânse între Cvartet și Liga Arabă, și a zis ca Moscova este disponibila de a coopera în continuare cu Liga.

Palestinienii doresc să creeze un stat independent în teritoriile din Cisiordania, inclusiv Ierusalimul de Est, care este al Israelului. 

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. In ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele. Toti cei ce o vor ridica, vor fi vatamati, si toate neamurile pamantului se vor strange impotriva lui. (Zah.12:2,3) Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...