Iranul și planul de a elimina Israelul de pe hartă

Șeful Forțelor Aeriene ale Iranului: Suntem pregătiți pentru războiul prin care Israelul va dispărea 
El jefe de la fuerza aérea iraní, brig.  general Aziz Nasirzadeh, en una fotografía sin fecha. (Fuerza Aérea Iraní)
Iranul este gata să "elimine Israelul de pe fața Pământului", avertizează comandantul forțelor aeriene

Șeful Forțelor Aeriene iraniene a avertizat că Teheranul este gata să se "confrunte" și să "elimine" Israelul. Cuvintele sale de luptă vin după ce Israelul a lansat atacuri aeriene împotriva unor presupuse ținte iraniene din Siria, ucigând patru soldați sirieni.

Generalul de brigadă Aziz Nasirzadeh, comandantul forțelor armate islamice revoluționare islamice (IRIAF), a emis o declarație provocatoare agenției de știri Young Journalist Club, potrivit mass-media iraniană.

"Tinerii din Forțele Aeriene sunt pe deplin pregătiți și dornici să se confrunte cu regimul sionist și să-l elimine de pe fața pământului", a spus el. "Generațiile noastre viitoare învață know-how-ul necesar pentru ziua promisă de a distruge Israelul", a adăugat el.

El a subliniat că nivelul înalt de pregătire militară al Iranului a împiedicat dușmanii țării să atace Republica Islamică.

Nasirzadeh, este un fost pilot de vânătoare, a fost numit șef al Forțelor Aeriene din Iran de  ayatollahul Ali Khamenei, în august, după ce a servit drept comandant interimar timp de mai multe luni.

Avioanele israeliene au atacat magazinele de arme iraniene, facilități de informații și o tabără de antrenament în apropiere de Damasc. În timpul bombardamentelor masive de noapte, fortele de apărare israeliene au declarat dis-de-dimineață, acuzând Iranul de atac cu o rachetă spre stațiunea de schi Hermon cu o zi mai devreme.



În plus, forțele aeriene israeliene au bombardat mai multe sisteme de apărare aeriană siriană care au tras spre avioanele israeliene de atac, a spus armata.

"În timpul atacului, zeci de rachete de tip sol-aer din Siria au fost trase, în ciuda avertismentelor clare exprimate de către Israel de a se abține de la a ataca. Ca urmare, au fost atacate și câteva baterii de apărare aeriană din Siria ", a spus într-o declarație IDF.

Primul Ministru israelian Benjamin Netanyahu a apărat decizia națiunii sale de a ataca țintele din Siria luni, descriind atacul aerian drept o pedeapsă împotriva celor care doresc să distrugă Israelul.

"Lucrăm împotriva Iranului și împotriva forțelor siriene care favorizează agresiunea iraniană", a declarat Netanyahu într-un discurs. "Vom ataca pe oricine va încerca să ne facă rău. Oricine ne amenință, are toată responsabilitatea.

Racheta trasă spre Hermon, care a fost interceptată de sistemul israelian Iron Dome părea să vină în represalii pentru un pretins atac israelian de duminica trecută împotriva unor ținte din Aeroportul Internațional Damasc și orașul al-Kiswah, la sud de capitală.

Purtătorul de cuvânt al IDF, Generalul Ronen Manelis a declarat luni că atacul cu rachete a fost planificat cu luni în avans.

"Lansarea rachetei iraniene a avut loc după lungi pregătiri și un proces decizional încheiat cu luni în urmă", a declarat Manelis într-o declarație.

Racheta a fost lansată „de o forță iraniană din zona Damasc, din interiorul teritoriului pe care guvernul sirian a promis că va susține o prezență iraniană“.

"Siria plătește un preț ridicat pentru aprobarea operațiunii [rachetei] și a focului de ieri către partea de Nord a Israelului", a adăugat Manelis. "Sirienii s-au pregătit pentru operațiune, planificată în prealabil. Atacul a fost o încercare iraniană de a ataca Israelul ".

Toate obiectivele, inclusiv bateriile din Siria de apărare aeriană, au fost localizate în jurul Damascului, potrivit IDF.

Israelul a acuzat Iranul de mult timp că încearcă să stabilească o prezență militară în Siria, care ar putea amenința securitatea israeliană, și încearcă să transfere arme avansate grupului terorist Hizballah în Liban.

Se crede că Israelul a tras zeci de rachete și bombe ghidate în Siria în ultimele 48 de ore, care se presupune că au vizat forțele iraniene staționate în Siria.

Atacurile au ucis patru soldați sirieni și au rănit alte șase persoane, a declarat Ministerul rus al Apărării și a provocat daune Aeroportului Internațional din Damasc. Ministerul susține că forțele siriene au interceptat 30 de rachete israeliene în ultimele 48 de ore.

Comentarii

  1. 13. O*! de M-ar asculta poporul Meu, de ar umbla Israel în căile Mele!


    14. Într-o clipă aş înfrunta pe vrăjmaşii lor, Mi-aş întoarce mîna împotriva potrivnicilor lor;
    15. cei ce* urăsc pe יהוה YAUE s-ar teme, şi fericirea lui Israel ar dăinui în veci.

    16. L-aş* hrăni cu cel mai bun grîu şi l-aş sătura cu miere din** stîncă. psalm 81 v 13-16

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)