Israel

Israel

sâmbătă, 19 mai 2018

Erdogan: A sosit timpul să se ia o "poziție fizică împotriva Israelului"

Erdogan: A sosit timpul să se ia o "poziție fizică împotriva Israelului"

 Itongadol / AJN.- Într-un discurs larg, Erdogan a încurajat unitatea musulmană ca o forță pentru a învinge "ocuparea Ierusalimului, încălcarea drepturilor poporului în Palestina".

Într-un discurs în piața principală din orașul turc Istanbul, vineri, Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a denunțat acțiunile israeliene recente în legătură cu protestele din această săptămână în Gaza, spunând că musulmanii din întreaga lume trebuie să adopte o "poziție fizică împotriva Israelului".

Discursul său a început cu un strigăt pentru musulmanii din întreaga lume să se unească unul cu celălalt în fața "certurilor și conflictelor și disputelor dintre ei". El a invocat fraze din Coran pentru a aprinde mulțimea, care l-au aclamat în timp ce el a vorbit despre unitatea musulmanilor și conectarea credinței cu orașul Ierusalim, venerat ca sfânt de cele trei religii avraamice.

"Este responsabilitatea noastră să salvăm lumea islamică din această gaură de ignoranță", a spus Erdogan mulțimii.

Demonstrația a avut loc în sprijinul palestinienilor, participanții au fluturat împreună steagurile palestiniene și turcești.

„Ocuparea Ierusalimului, încălcarea vieții private a Al Aqsa și încălcarea drepturilor poporului palestinian ... declarăm că nu vom accepta acest lucru“, a continuat Erdogan.

Declarațiile sale vin după ce el, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, a condamnat mutarea Ambasadei Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim, care a avut loc luni. După mutare, Turcia și-a retras ambasadorii din Statele Unite și Israel.

Ps... dacă cineva mai crede că fiara din vreamea noastra este Papa de la Roma, vă spun cu siguranță că se înșeală, aceasta este cea mai răspandită explicație de majoritatea propovăduitorilor creștini, insă vă recomand să citiți acest articol cu privirela fiara din zilele noastre care ași face apariția : 

Semnele timpului
http://israel-shabbat-shalom.blogspot.co.at/2017/07/semnele-timpului-zvonuri-de-razboi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...