Israel

Israel

vineri, 9 februarie 2018

Erdogan & Papa Francisc formează Alianța împotriva Ierusalimului

Erdogan & Papa Francisc formează Alianța împotriva Ierusalimului

Reuniunea a avut loc lunea trecută, 5 februarie între candidatul Califatului al lumii islamice, Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei (biblic Togarma, una dintre națiunile confederației care va ataca Israelul în următoarele zile) și liderul suprem al Biserici romano-catolică, Francisc I, reprezentantul  „Curva cea Mare“ nu este de bun augur pentru viitorul Ierusalimului, din moment ce ambii lideri par să dorească să îndeplinească o agendă de opoziție la recunoașterea oraşului Sfânt drept capitală de stat a Israelului.

Vizita a avut loc la Vatican și în sine, a reprezentat un pas important, deoarece este prima vizită a unui șef de stat turc la Vatican de la stabilirea relațiilor dintre cele două țări în 1960.

O declarație oficială emisă de către Vatican a menționat că ambi lideri au avut posibilitatea de a aborda în comun statutul Ierusalimului „ subliniind necesitatea de a promova pacea și stabilitatea în regiune (Orientul Mijlociu), prin dialog și negociere în ceea ce privește drepturile omului și dreptul internațional. "

Erdogan vorbeste despre "drepturile omului" ? ...el care a incarcerat toată opoziția din propria țară și care ucide în momentul de față minoritatea civilă curdă....

Ambii lideri - un romano-catolic, iar celălalt musulman - sunt împotriva deciziei președintelui american Donald Trump pentru a muta ambasada țării sale în capitala Ierusalim, ceea ce duce până la faptul că Erdogan a convocat imediat o reuniune de urgență a OCI - Organizația de cooperare islamică - unde sa afirmat că „Ierusalimul de Est este capitala Palestinei“ .

Erdogan nu a risipit nici un moment, chemând liderul suprem al Bisericii Romano-Catolice la ultima întâlnire de luni, pentru a ajuta Turcia și lumea islamică să "păstreze statutul Ierusalimului".

„Trebuie să lucrăm împreună pentru a păstra statutul Ierusalimului“ -  a declarat Erdogan  și șeful Vaticanului, adaugănd, „că această temă va fi de o importanță majoră pentru lumea catolică.“

Turcia este în prezent națiunea care prezidează ICO, o coaliție de 57 de țări musulmane. Islamul este în prezent cea de-a doua cea mai mare religie din lume, cu aproximativ 1,6 miliarde de adepți, iar o alianță cu catolicismul, care reprezintă aproximativ 1,2 miliarde de adepți, ar putea fi o forță uriașă pentru a avansa un anti-Israel cu privire la Ierusalim. Deși Vaticanul nu are o armată, trebuie să ne amintim puterea militară a Turciei, care este cea mai mare din întreaga regiune.

Liderul catolic a oferit liderului muslman un medalion de bronz cu reprezentarea „îngerului păcii“ care îmbrățișează nordul și sudul, în timp ce a câștigat lupta cu un dragon. "Acesta este îngerul păcii, care strangulează demonul războiului", a declarat Francisc I, după ce i-a dat darul, lui Erdogan. "Este un simbol al unei lumi bazate pe pace și dreptate".

Nu știu dacă, dând un astfel de "atribut" unui călău crud criminal, cum ar fi dictatorul turc, conducătorul catolic ar fi în toate facultățile sale mentale ...

În luna mai 2015, același lider catolic a oferit o „distincție“ identică palestinianului Mahmoud Abbas teroristul penal, spunând apoi că Abbas este „îngerul păcii“ care va „distruge spiritul malefic al războiului“.

Shalom Israel!!!

2 comentarii:

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...