Atacul Israelian din Siria a avut loc în timpul unei întâlniri dintre ofițerii Iranieni și Hizballah

Atacul Israelian din Siria a avut loc în timpul unei întâlniri dintre ofițerii Iranieni și Hizballah: zeci de morți


Forțele aeriene Israeliene au atacat comandanți șiiți din Siria, care s-au adunat pentru a discuta o operațiune împotriva Israelului. Printre cei uciși au fost ofițeri Iranieni și Hizballah.

Atacul armatei Israeliene de sâmbătă dimineața a fost lângă Al-Kiswah, situat la 14 km sud-vest de Damasc și la 50 km de Golan Heights,  sediul Brigazi 91. La această reuniune a personalului din sediul Brigăzii siriene au fost chemați toți comandanții milițiilor șiite pro-siriene din sudul Iranului, înainte de a porni o ofensivă împotriva enclavelor din zona Kuneitra, care sunt în fața frontierei israeliene, în Golan Heights.

Ofițerii Gărzilor Revoluționare iraniene și Hizballah au informat comandanții miliției înainte de atac. Unul dintre motivele pentru care această întâlnire a fost programată pentru dimineața zilei de sâmbătă, a fost aceea de a oferi o securitate maximă participanților. Forțele aeriene Israeliene au atacat clădirea de la sediul Brigăzii nr. 91 unde a avut loc reuniunea.

Nu există informații exacte, unii lideri șiiți au fost uciși sau răniți. Nu există, de asemenea, informații precise cu privire la numărul ofițerilor Gardienilor revoluționari Iranieni și Hizballah care au fost uciși sau răniți. Dar se estimează că sunt zeci de oameni care au fost uciși și zeci de răniți.

Acesta este primul atac Israelian direct de acest gen împotriva milițiilor șiite pro-Iraniene, Irak și Pakistan, care se află sub comanda directă a generalului Iranian Suleimani, comandantul Al Quds a Batalionului Gărzilor Revoluționare. Qassam Suleimani comandă în prezent aceste miliții dintr-o sală de război pe care a înființat-o lângă granița Irakiano-Siriană pe partea Irakiană a frontierei.

"Nu vom permite unui regim care vrea să distrugă statul evreu să achiziționeze arme nucleare", a spus Netanyahu. "Nu vom permite regimului Iranian să se fortifice militar în Siria, așa cum dorește, cu singurul scop de a distruge țara noastră".

Săptămâna trecută, forțele Hizballah și milițiile pro-iraniene șiite și au concentrat forțele în sudul Siriei pentru a profita de orașul Al-Harra. Cucerirea al-Hara ar permite Hizballah și milițiilor șiite să atace enclavele rebele siriene din regiunea Kuneitra care este la sud de-a lungul  frontierei Israeliene.

Potrivit unei rețele de știri Telegraf afiliate cu Gărzile Revoluționare, 12 iranienii au fost uciși în acest atac atribuit Israelului în Siria, iar Gărzile Revoluționare iraniene și nu au reacționat la această informație.

Comentarii

  1. MULTUMESC PT ACCEPT! --------------------------cautati va rog frumos pe youtube asa:"Prorocie sora Dana de la Cluj Vremea harului pe sfarsite" ------------------------------->citez de la minutul 2:32: "de-o buna bucata de vreme...in dosul usilor inchise...cei ce pretind ca tin in mainile lor soarta omenirii...au pregatit un cod de legi...legi omenesti intelegeti-Ma...puse la cale de MINTI DIABOLICE....le-au pregatit si de multa vreme au luptat sa le croiasca cale pentru a le pune in aplicare...DAR DREAPTA MEA LE-A STAT IMPOTRIVA-zice Domnul................."

    RăspundețiȘtergere
  2. ma ti inebunit cu prorocitele ,ele sunt posedate de satana

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este bine sa va pronuntati daca nu ati cercetat mai intai .
    Oricine vorbeste trebuie sa fie f atent sa nu comita pacat .
    Este adevarat ca noi suntem confruntati cu doua feluri de invatatori , profeti , evanghelisti , etc Daca vom avea Duhul Sfint atunci vom putea face deosebire intre adevar si neadevar , unele persoane pot spune multe adevaruri prezente iar daca ele sint confirmate de Sf Scripturi si sunt reale pe teren atunci intelegem ca fac parte din profetiile finale , iar daca nu corespund cu cuvintul Scripturii atunci inseamna ca nu este acolo Duhul Sfint , ci persoana a vorbit din inspiratia altui duh .
    Este adevarat ca ce se intimpla astazi in orientul mijlociu in special in israel este o confirmare a profetiilor finale pas cu pas pina la venirea lui Mesia haMashya . Shalom

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)