57 NAȚIUNI ISLAMICE CONVOACĂ RENIUNE DE URGENȚĂ

57 NAȚIUNI ISLAMICE CONVOACĂ RENIUNE DE URGENȚĂ PRIVIND RECUNOAȘTEREA IERUSALIMULUI DREPT CAPITALĂ A ISRAELULUI DE CĂTRE TRUMP

Ierusalimul devine tot mai mult o "piatră grea" pentru națiunile pămăntului după cum a fost profetizat în urmă cu 2500 de ani.

Anunțul controversat pe care îl va face astăzi Trump va confirma recunoașterea Ierusalimului ca capitală a Israelului, și care generează valuri uriașe de contestații și chiar amenințări cu o nouă intifadă.

"Organizația de cooperare islamică" tocmai a convocat cele 57 de națiuni musulmane care fac parte din organizație la un summit dacă președintele american va anunța recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Israelului.

Cu siguranță anunțul Președintelui american, crește de la minut la minut cu tot felul de amenințări și va da curs la violențe în Israel dacă recunoașterea este confirmată.

Cele 57 de țări membre ale organizației musulmane  se vor întălni de urgență în Jeddah, Arabia Saudită: „În cazul în care Statele Unite dau etapa de recunoaștere a Ierusalimului ca așa-numita capitală a Israelului, și recomandă în unanimitate convocarea unei reuniuni a Consiliul Miniștrilor de Externe, urmat de un summit islamic cât mai curând posibil ".

"OCI" a avertizat de asemenea că recunoașterea Ierusalimului sau înființarea oricărei misiuni diplomatice în orașul în litigiu va fi considerată "un atac clar asupra națiunilor arabe și islamice".

Mișcarea Fatah asociată cu liderul palestinian Mahmoud Abbas a făcut apel la o mobilizare generală a palestinienilor în cazul în care Trump recunoaște Ierusalimul ca capitală a Israelului.
Guvernul Turc la fel a avertizat președintele American să nu facă pașii anunțați, prezicând că acest lucru va genera "un dezastru".

Pas cu pas, anunțul face parte din planul profetic  ...

Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. Nu contează ce vor unii sau alţii;voinţa lui Iah se împlineşte din veşnicie în veşnicie,iar opozanţii Săi vor fi reduşi la tăcere...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)