Rusia și Iranul folosesc refugiații sirieni pentru a distruge Occidentul

Rusia și Iranul folosesc refugiații sirieni pentru a distruge Occidentul
Imagini pentru imagini Putin si nasrallah
Iranul și Rusia intenționează să distrugă Europa de Vest, Statele Unite și Canada printr-un nou val de milioane de sunniți sirieni fugind în vest pentru a scăpa de preluarea șiită a Siriei.

Puterea lui Assad continuă să crească pe măsură ce ISIS și celelalte forțe rebele își pierd locul. Brutalitatea prin participarea Rusiei și cruzimea milițiilor șiite au învins forțele anti-Assad, punctul de cotitură a venit atunci când, în 2015, Turcia lui Erdogan a fost forțată de Rusia pentru a nu ajuta rebeli sirieni și ISIS. Astăzi, deși Erdogan este un aliat nedorit al Rusiei, Alawitul Assad încă îl vede, în mod justificat, ca un inamic islamist.

Kurzi din nord-estul Siriei, tratați ca cetățeni de clasa a treia până în 2011, nu sunt de acord să trăiască sub mila arabă din nou, și este rezonabil să se presupună că, dacă Siria rămâne o țară nedivizată sub conducerea lui Assad, kurzii rămân o autonomie relativă în regiunea lor - sau vor lupta împotriva regimului pentru drepturile lor.

Aceasta este cu siguranță o problemă, dar principala problemă cu care se va confrunta o Siria unită vor fi schimbările drastice demografice cu care va trebui să se confrunte țara.

În primul rând, aproximativ jumătate din cetățenii Siriei - 10 milioane - sunt refugiați, o altă jumătate este în Siria, iar cealaltă parte în Iordania, Turcia, Liban, alte țări arabe, Europa, America de Nord și Sud, Australia și chiar Israel. Refugiații sirieni care au sosit în diferite puncte din afara lumii arabe vor rămâne probabil pentru totdeauna, beneficiind de viața sigură și ordonată pe care o pot duce acum. Între timp, cele 3,5 milioane de sirieni care se află acum în Iordania, Liban și Turcia așteaptă sfârșitul ostilităților să se întoarcă acasă.

Cu toate acestea, aceste așteptări pot fi înlăturate, deoarece realitatea siriană este complet schimbată și multe dintre orașe sunt în ruine după șase ani și jumătate de război crud și sângeros.

 În Homs, Alep, AdLib, Hamat și multe dintre ele au fost nenumărate bombardamente de avioane și elicoptere, artilerie și tancuri, mine și explozivi plantate peste tot. Alte orașe, cartiere întregi vor trebui să fie distruse și infrastructura lor reconstruită de la zero. Este nevoie de zeci de ani și de miliarde de dolari pentru a reconstrui țara și, de exemplu, nu văd națiunile lumii care doresc să doneze fondurile necesare. Refugiații nu vor accepta să-și schimbe magazinele din Iordania pentru clădirile ruinate care nu dispun de infrastructură de bază într-o Siria pustie și distrusă.

Celălalt motiv pentru care refugiații nu se vor întoarce este frica lor justificată față de noii domni ai pământului - șiiții. Iranul a pus în mișcare șiiții din Irak, Iran și Afganistan în Siria pentru o lungă perioadă de timp într-o încercare clară de a schimba structura demografică a țării din majoritatea sunnită care a fost  înainte de izbucnirea războiului civil în 2011. 

Alawiții știu bine că sunniții s-au răzvrătit împotriva lor de două ori: prima dată a fost în 1976 până în 1982, o rebeliune care a revendicat viața a 50.000 de cetățeni. A doua oară, încet până la sfârșit, a costat viețile a jumătate de milion de bărbați sirieni, femei, copii și bătrâni. Alawiții pretind că împiedică o a treia rebeliune și cel mai bun mod de a o face este să schimbe majoritatea populației, să aibă mai mulți șiiți în locul sunniților. Ei nu vor permite refugiaților sunniți să se întoarcă la casele lor, lăsându-i refugiați veșnici ai căror terenuri au fost preluate de inamic. Între timp, Iranul va popula Siria cu șiiți din Irak, Iran și Afganistan.

Această purificare etnică este visul Ayatollahului Iranian, visul în care vede o semilună șiită a Iranului trasată prin Irak, Siria, Liban și Marea Mediterană. Aceasta va acoperi lumea de est arabă și nord, în timp ce în războiul din Yemen se luptă pentru a crea o semilună paralela în sud. Arabia Saudită și Iordania „Cu ajutorul lui Allah, ambele țări și Israel / micul Satana, vor cădea în curând în mâinile șiiților“, a declarat Nasrallah, în timp ce Europa și America nu fac nimic, cui îi pasă când musulmanii luptă împotriva altor musulmani?.

Majoritatea șiită din Siria va acționa împreună cu Hizballah din Liban, aliații săi naturali, și este posibil ca o formă de federație creată între cele două pentru ai expulza pe creștinii libanezi și ai „convinge“ să fugă în alte țări, lăsând Libanul pentru profesorii săi "legitimi" șiiți. Acest lucru explică disponibilitatea lui Nasrallah de a lupta pe teritoriul sirian.

Noua situație demografică din Siria va convinge refugiații sunniți că nu au unde să se întoarcă. Ei vor face tot posibilul pentru a li se permite să părăsească Iordania, Libanul și Turcia în orice țară, de preferință America de Nord și Europa, dispusă să le permită să intre. Prevăd un proces care este exact opusul a ceea ce lumea așteptată să aibă loc atunci când „pacea“, va izbucni în Siria: În loc ca refugiații să se întoarcă la locul nașterii lor, zborul masiv de refugiați sunniți din regiune va avea loc, și creșterea incidenței terorii islamice în țările care le permit să intre.

Motivele sunt evidente:
1. Fostul ISIS și forțele rebele se vor infiltra împreună cu refugiații, deoarece sunt și sunniți. Aceștia sunt plini de furie și ură împotriva țărilor occidentale care făceau parte din coaliția și care au luptat împotriva ISIS. Unii dintre ei își vor continua Jihadul pe pământ european și american. Sunt prevăzute focuri, explozii și atacuri împotriva cetățenilor acestor țări.

2. Unii dintre refugiați nu vor găsi de lucru și de a trăi în integrarea economică și socială a societății în cartiere islamice, care au existat de ani de zile în multe orașe europene, și poliția locală se teme ca să nu se aventureze. Sărăcia și viața la periferia societății devine o parte din viața tinerilor musulmani, pradă ușoară pentru recruiterii organizațiilor teroriste care trezesc dorința de a duce Jihadul în țările beneficiare și infectate de prostituție, alcool, droguri, materialism și corupție. Țările care au permis intrarea imigranților doresc să profite de ei ca sclavi industriali și alte ocupații degradante, în timp ce privilegiați sunt avocații, contabilii, antreprenorii și proprietarii de case care exploatează migranți în mod umilitor. Este doar o chestiune de timp înainte ca tinerii musulmani, în special cei care sunt învățați că "toți sunt egali" în școlile occidentale, să fie înscriși în organizații teroriste.

3. Țările care permit refugiați suferă rate mai mari ale criminalității, ca urmare, inclusiv violența în locuri publice, agresiune sexuală și hărțuire, furt din locuințe, furtul de vehicule, abuz de substanțe, munca nedeclarată pentru a evita plata taxelor și construcție ilegală. Toate acestea vor avea loc deoarece aceste țări își cheltuiesc majoritatea bugetelor pentru serviciile sociale pentru refugiați, de la alocația pentru copii până la ajutorul de șomaj, alocațiile pentru sănătate și pentru limită de vârstă. În acest moment, procentul imigranților din a doua și a treia generație care populează penitenciarele din Europa Occidentală este semnificativ mai mare decât procentul din populația generală.

4. Creșterea economică, socială și securitatea în Europa și America de Nord, ca urmare a creșterii numărului de migranți va duce la o creștere a rezistenței de extremă dreaptă. Aceasta, la rândul său, va conduce la mai multe tensiuni sociale în Occident. Membrii Parlamentului a căror singură dorință este de a fi realeși în activitate parlamentară, adaptează legile în special așteptărilor islamizării rapide în circumscripții, sacrificând interesele propriilor cetățeni pe altarul carierei lor politice. Mulți europeni, conștienți și trădați de liderii lor aleși, vor dispera și vor abandona țările afectate din punct de vedere social și economic. Aceasta va crește rata în care Europa devine o regiune islamică.

Iată cum vor ajunge înțelegerile pe care Iranul și Rusia le-au atins și care vor fi în curând impuse Siriei, va începe o reacție în lanț prin creșterea numărului de refugiați și aducerea Europei într-un punct fără întoarcere, fără ca lumea să înțeleagă ce se întâmplă. Oceanul Atlantic nu este suficient de larg pentru a proteja America de acest dezastru care traversează marea.

Acesta este modul în care ayatollahii iranieni intenționează să distrugă ereticul Occident permisiv, beat și materialist. Mai mult decât milioane de Sirieni nefericiți vor fi exilați țărilor eretice, urăți de ayatollahii, iar Iranul va opera dinspre Siria pentru a învinge Europa și America.

În coloana săptămânală de acum două luni, am spus că Iranul și Rusia este adevăratul câștigător al războiului civil sirian. Folosind războiul împotriva ISIS ca o cortină de fum, se presupune că ocupă mari părți ale teritoriului sirian, în special în regiunile mijlocii și estul țării, slab populate. În cele mai fertile și dens populate Siria de Vest, există milițiile șiite irakiene, afganii și iranienii care au aderat la luptătorii Hizballah libanezi și care au primit un cec în alb de a face ceea ce a decide Hassan Nasrallah să facă acolo.

sursa: Mordechai Kedar |scrisă în ebraică pentru Arutz Sheva

Comentarii