Israel

Israel

sâmbătă, 2 septembrie 2017

Ierusalim : Discursurile islamice și catolice: "Muntele Templului aparține numai musulmanilor"

Ierusalim : Discursurile islamice și catolice: "Muntele Templului aparține numai musulmanilor"
Imagini pentru imagini muntele templului
În Ierusalim, clericii musulmani și catolici de rang înalt au emis o declarație care atacă "guvernul israelian" față de decizia de a permite membrilor Knessetului să "pătrundă" în complexul Temple Mount/Muntele Templului.

În anunțul lor, intrarea deputaților israelieni la Muntele Templului a fost declarată ca „ ilegală, inumană și de provocare“, care a fost pusă în aplicare de către o „autoritate guvernamentală iresponsabilă“, deoarece „ Al-Aqsa aparține numai Musulmanilor ".

De asemenea, clericii au subliniat că acțiunile întreprinse de Israel nu vor cumpăra drepturile evreilor la Muntele Templului.

Ei au chemat pe locuitorii Ierusalimului și pe „poporul palestinian“, să adere la „drepturile“ pe care Allah ia acordat „Palestinei de la râul Iordan până la Marea Mediterană“, și să depună eforturi pentru a veni mereu pe Muntele Templului, " În special în ziua de marți ", când deputații israelieni au putut să intre pentru prima dată după aproape doi ani, să urce pe Muntele Templului în timpul unei ștergeri temporare a interdicției. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...