Căsătoria masivă din Gaza despre care presa internațională nu vorbește

Căsătoria masivă din Gaza despre care presa internațională nu vorbește

Autoritățile [dacă le puteți chema pe tirani] care controlează Fâșia Gaza, în fața presei internaționale vînd "mai bine" ideea crizei umanitare din Gaza, afișează imaginile pe care le vedem despre localitățile sărace, cu persoanele care trăiesc în mizerie, și care sunt reale și clare. Problema nu este dacă există sau nu sărăcie în Gaza, problema este, de fapt, cauza acestei condiții de abandon.

Gruparea Teroristă Hamas, care, după cum am văzut, trăiește în mijlocul luxurilor inimaginabile, a vândut cu succes ideea că această criză se datorează blocadei israeliene din Fâșia Gaza.

Adevărul este că Israelul nu blochează donațiile umanitare, niciodată nu a făcut-o. Problema este că acest ajutor umanitar nu este distribuit de conducerea Hamas ca să ajungă la cei mai nevoiași, dar este vândut propriei clientele a administrației Teroriste Hamas.

Locuitorii săi sunt exploatați în construcția de tuneluri prin care ar putea avea acces la beneficii mai bune decăt aceste donații. Scopul acestor tuneluri este de a pătrunde ilegal în Israel și de a conduce la incursiuni teroriste contra populției civile Israeliene, și la fel în Sinai egiptean pentru contrabandă și pentru mobilizarea militanților ISIS care primesc refugiu în Gaza.

Blocarea israeliană a Fâșiei Gaza constă în blocarea tuturor contribuțiilor la teroare. Ca exemplu bărcile încărcate cu donații  „umanitar/teroriste“ din Iran, cum ar fi lansatoare de mortiere cu muniții aferente, materii prime pentru fabricarea explozibililor și numerar pentru a consolida în continuare domul teroristului Haniyeh și banda lui însetată de sânge.

Mass-media internațională răspândește cu plăcere ideea de „criză umanitară“ cu drivere de ipocrizie pseudo moralistă, cu mesaje împotriva blocadei „inumane“ impusă de Israel în Fâșia Gaza.

Dar, desigur, Mass-media internațională nu spun nimic despre nunta în masă recentă ținută în Beit Lahia din Gaza, în care 330 de "cupluri" s-au căsătorit.

Specificarea că este ca o nuntă specială, în cazul în care mirele triplează în vârstă „mireasa“, și care în realitate „miresele“ sunt fetițe, copiii care nici măcar nu au intrat  în pubertate.

Aici pe pagină aveți butoane speciale prin care puteți să le împărtășiți și altora, trebuie să răspândim tăcerea mass-mediei internaționale, prin care nu se dezvăluie pedofilia islamică. Shalom Israel !!!

Comentarii