Israel

Israel

sâmbătă, 26 august 2017

Noul șef al armatei iraniene declară că Israelul nu va exista în 25 de ani

Noul șef al armatei iraniene declară că Israelul nu va exista în 25 de ani

Șeful nou al armatei Iranului, Abdolrahim Mousavi, a declarat vineri că statul Israel nu va mai exista în 25 de ani și că, dacă o ofensivă militară va exploda împotriva Iranului, Iranul va decide cum se va termina.

Potrivit portalului de știri iranian Tasnim, Mousavi a făcut declarația în timp ce vorbea vineri seara la un eveniment cultural din orașul Qom.

Noul șef al armatei iraniene a spus că "actele de devotament" ale "martirilor" ar împiedica Israelul să supraviețuiască în următorii 25 de ani.

Mousavi a descris Iranul drept "un simbol al rezistenței la hegemonia globală", observând că lumea a realizat că este "imposibil" să încerce să forțeze Iranul prin agresiune militară.

Asemenea amenințări la dispariția Israelului sunt în mod obișnuit auzite în națiunea persană. În 2012, liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, a făcut un comentariu similar și a spus că "sionistul inutil și fals va dispărea din peisaj".

Miercuri, premierul israelian Benjamin Netanyahu sa întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin și a avertizat că rolul crescând al Iranului în Siria reprezintă o amenințare pentru Israel, Orientul Mijlociu și lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...