Israel

Loading...

duminică, 16 iulie 2017

UNESCO a dat undă verde pentru uciderea israelienilor pe Muntele Templului

UNESCO a dat undă verde pentru uciderea israelienilor pe Muntele Templului

UNESCO dio luz verde para asesinar a los israelíes en el Monte del Templo
Cele două rezoluții UNESCO referitoare la Muntele Templului din Ierusalim, dau suveranitate absolută Islamului peste locul cel mai sfânt al iudaismului, deși nu se menționează faptul că atacurile teroriste „în numele Moschei Al Aqsa“ deja a făcut multe victime în Israel. 

Acest „sanctuar“, un simbol religios, este un magnet pentru tulburări politice, în schimb la Zidul de Vest unde este partea Israeliană, musulmanii nu au fost atacați niciodată de evrei, în timp ce musulmanii au aruncat cu pietre în evrei de multe ori.

În atacul terorist de vinerea trecută, terorismul arab a făcut un salt înainte: utilizarea de moschei ca pregătire pentru uciderea a doi ofițeri de poliție israelieni. Pentru islamul radical și arabi, aceste locuri sunt fundamentul terorii împotriva lui Israel. 

Utilizarea arabă a locurilor sacre evreiști datează din epoca Marelui Muftiu al Ierusalimului, aliatul lui Hajj Amin al Husseini, cel care a ascuns arme și teroriști în moschei. Sheikhul Yusuf al Qaradawi, guru al Fratiei Musulmane, a dat naștere la Organizația Teroristă Hamas, în timp ce Ayatollah Khomeini, a inspirat organizația teroristă Jihadul Islamic Palestinian, și a descris moschea ca „cetatea Jihadului Islamic“.

În ultima lună, la Londra islamiștii au organizat două demonstrații dedicate Al Aksa, unde un imam sud-african ia numit pe evreii „purici“. În războiul lor împotriva Israelului, în Gaza, Hamas a făcut uz de moschei, unde moschea al Tafweek a fost distrusă de Israel, deoarece a fost folosită ca o rampă de lansare de rachete, la fel au fost găsite rachete în amvonul din lemn la moschea din Atatür.

La fel să nu uităm ce sa întâmplat în 2002, în Bazilica Nașterii din Betleem, al doilea loc sacru al catolicismului?,

Sa întâmplat în timpul uneia dintre lunile cele mai dramatice în Israel în martie 2002, în care 132 de civili și militari israelieni au fost uciși în atacuri palestiniene, multe dintre ele organizate în Betleem. 

Altarul catolic din Betleem a fost ținut ostatic și utilizat de către teroriști, unde a fost găsit Ibrahim Musa Abayat responsabil pentru uciderea ofițerului Yehuda Edri, la fel Ahmed Abu Nidal și Galif, autorii de atacuri sinucigașe în Kiryat Yovel din Ierusalim și Beit Yisrael, unde familii întregi de evrei au fost distruse.

În presa italiană, Giorgio Forattini a publicat o caricatură, în care Isus urmărește un tanc israelian cu Steaua lui David, întrebându-se dacă l-ar răstigni din nou. În Danemarca, un episcop luteran a ținut un cuvânt de învățătură la Catedrala din Copenhaga, unde la comparat pe fostul premier israelian Ariel Sharon cu Irod, narațiunea creștină. Întreaga ierarhie catolică a demonizat evreii, dar nicodată pe teroriști.

Rezoluțiile antisemite ale UNESCO sunt cel mai recent exemplu al unei ofensive împotriva Israelului, prin care Israelul suferă de linșaj al opiniei publice internațională.UNESCO devene un uzurpator de site-uri sacre evreiști, dar, de asemenea, clarificarea ideii în lume că utilizarea de moschei pentru violență și teroare, este legitimată de ideea că acestea sunt „amenințate“ de „dușmanii Islamului“ prin „evreii, fiii de porci“ [în tradiția islamică]. 

La fel să nu uităm că nu demult UNESCO a votat că Peștera Macpela din Hebron, unde este înmormăntat Avraam și ceilalți patriarhi cu soțiile lor, precum că aparține Islamului. Toate aceste aspecte ne demonstrează că timpul se scurge rapid, și încurănd vom fi martori al evenimentelor descrise de prorocii Isaia, Ieremia, Ioel, Zaharia și Ezechiel, în care o Alianță Islamică va ataca Israelul. Shalom Israel !!!

Un comentariu:

  1. Exista un Dzeu!
    El vede si mai devreme sau mai tarziu antisemitii vor plati!

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...