Semnele Timpului

Semnele Timpului, zvonuri de război 
Imagini pentru F35 Israel images
Încă o dată amenințările dușmanilor lui Israel plutesc deasupra singurei țări democratice din regiunea Orientul Mijlociu. Din Turcia partea de nord și pînă la Hamas în sud, la vest Iranul, vocile sună ecoul amenințărilor împotriva națiunii alese de Eylohim. Amenințările constante, aproape zilnice, sunt chiar mai vizibile după incidentul de vineri, atacul terorist de pe Muntele Templului.

Acum, știm cu toții cine a luat cu asalt Muntele Templului ucigănd doi polițiști Druzi care deservesc poporul lui Israel, erau arabi islamiști, din sud, Hamasul incită palestinienii, în general, afirmând că neutralizarea teroriștilor la Muntele Templului și închiderea acestuia din motive de securitate este o „declarație de război religioasă“, prin care invită toți musulmanii din lume pentru a participa la Jihad.

În partea de nord, la rândul său, un consilier al lui Erdogan, al actualului președinte al Turciei care se  simte un veritabil nou Sultan a spus că națiunile arabe pot pune capăt statului Israel în doar 10 zile. Iranul la fel săptămănal face declarații asemănătoare, promițănd că în scurt timp vor șterge Israelul de pe hartă.

Acest film a mai fost pus în practică în 1967, când guvernul egiptean a îndemnat populația sa luni de zile împotriva Israelului, în scopul de a-l extermina și arunca pe evrei în mare. Egiptul a avut apoi o alianță puternică a Siriei la nord, Iordanul la est și arabii de pe teritoriul Israelului, iar rezultatul pe care deja îl cunoaștem a fost că Yahweh Eylohim a lui Israel a intervenit ajutând Israelul în a zdrobi capul șarpelui din Egipt, care a fost aproape șters de pe hartă. În cazul în care nu ar fi intervenit americani, Israel ar fi ajuns în Damasc și Cairo, avînd absolut o mult mai bună poziție decât înainte.

Puterile lumii încearcă la fel să facă pace între arabi și Israel, prin separarea Muntelui Templului de istoria Israelului, însă primul ministru Israelian, Beniamin Netanyahu, nu acceptă împărțirea Ierusalimului, făcând declarații de genul ”Ierusalimul nu a fost împărțit și nu se va împărți niciodată”. Tot aceste Puteri ale lumii în decursul anilor asistau și așteptau ca poporul lui Israel să fie nimicit, prin a nu se implica la fel au fost participanți indirecți la măcelul poporului Israel.

În Apocalipsa ne vorbește despre o fiară cu zece coarne și șapte capete care se ridică din mare. Conform scrierilor evreiești, această fiară provine din aceiași regiune a Mării Mediterane, și care este Grecia cu 10 zece coarne/ împărați, și șapte capete / puteri precedente orientale. Grecia era împărțită celor 7 împărați din Împărăția lui Alexandru și 3 împărați după moartea lui Alexandru, rezultănd 10 coarne/împărați.

Cele șapte capete sunt 7 puteri orientale : 1. Egiptul, 2. Asiria, 3.Babilonul, 4. Medo Perșii, 5. Grecia, 6. Roma, și a 7a aproape uitată Imperiul Islamic Turco Otoman.

Apoi ne vorbește de o a doua fiară cu 2 coarne ca ale unui miel și care iese din pămănt, această fiară provine din aceiași regiune a Orientului Mijlociu, din care va rezulta o a 8a putere a Timpului de Sfărșit, și care avea o rană de moarte dar acuma ăși revine.   

Această Fiară a zilelor noastre este Islamul politic și religios prin cele două coarne : Suniții și Șiiții, ea vorbește ca un miel și se dă ca o Religie a păcii, în schimb produce măcel în Orientul Mijlociu și probabil pe viitor Europa, care este dominată de invazia islamică. Vedem foarte bine că această Fiară Islamică aproape nu poate fi oprită, de ea depind Marile Puteri precum Rusia și Statele Unite care se folosesc de moneda de schimb / Petrolul a acestei Fiare Islamice.

De curănd am văzut cum președintele Statelor Unite a semnat un acord de peste 300 miliarde de Dolari cu Arabia Saudită / Sunită, prin care ăși exprima încrederea că prin acest acord Statele Unite vor reuși să aibă mult de lucru și probabil vor scăpa de un colaps financiar, care conform Scripturilor este inevitabil odată cu Căderea Babilonului.

Fiara Islamică vedem că ăși face prezența prin cele două coarne, Turcia Sunită plus aliații săi, și Iranul Șiit cu aliații săi. Aceste două coarne care păreau căzute prin Imperiul Otoman și cel Medo Persan, rana lor de moarte se vindecă și revin ca principalii actori care doresc Moartea Israelului, ultima redută, și instaurarea Șhariei în căt mai multe State ale lumii noastre. 

Islamul / Fiara, autoinintitulată ca Religia Păcii, prin falsul lor profet Mohamed al Koranului, cauzează tot mai multe victime care adoră această Fiară. Vedem cum se dau săptămănal decizii contra Israelului de către Organizația Națiunilor Unite și mai nou UNESCO, care prin deciziile lor impulsionează un Antisemitism mediatic și propagandistic împotriva celor două case ale lui Israel, care sunt Iuda și Efraim, Iuda este Israelul fizic iar Efraim este Israelul răspăndit și cel Spiritual care respectă Torah.

Mahomed, profetul Islamic face ca aceste două coarne Sunite și Șiite să se inchine fiarei și icoanei care este Mecca. Astăzi mari predicatori și așa ziși înțelepți creștini propagă învățături precum că această fiară este Roma/Vaticanul. Din învățăturile lor se adapă și se influențează și alții din Culte protestante. 

Se pune întrebarea care este moneda de schimb a Vaticanului ? în schimb vedem că principala cauză a corupției și bogăției este moneda de schimb, petrolul, prin care multe popoare depind de existența lor ca națiune. Dacă ar cădea Vaticanul sau ar arde conform profețiilor, prea puțini ar plînge după el, în schimb cănd va cădea Fiara cu moneda sa de schimb, petrolul, focul care va mistuii cămpurile petroliere și se va înălța pînă la cer, petrolul de care depind multe națiuni, Scriptura spune că mulți o vor jelii și o vor plănge. Cetatea cu care mulți fac negoț, prin PETROL său influențează Politic, Economic multe națiuni.

Scriptura ne vorbește : Aici este mintea plină de înțelepciune. - Cele șapte capete sunt șapte munți pe care șade femeia. (Apoc.17:9) Vaticanul este situat pe șapte coline și nu pe 7 munți.
Femeia / Religia este situată pe 7 munți care sunt Cele șapte capete / puteri orientale : 1. Egiptul, 2. Asiria, 3.Babilonul, 4. Medo Perșii, 5. Grecia, 6. Roma, și a 7lea aproape uitat, Imperiul Islamic Turco Otoman. 

Femeia / Curva cea Mare / Sistemul Religios al Balaurului/Satanei a fost și este practicat de cei 7 munți /capete, sub diferite forme, dar cu același scop și direcție a Balaurului / HaȘatan, care în toți acești aproape 6 mii de ani urmărește să distrugă pe poporul lui Israel, pe cei care poartă sigiliul Tatălui ceresc, care este numele lui Yahweh pe frunțile lor, și care împlinesc poruncile și rănduiala lui Yahweh Eylohim !

Adevărat, zvonurile de război sunt semne ale Timpului, așa că poporul lui Israel nu are de ce să se teamă, deorece Yahweh Tzevaot este de încredere, promisiunea lui făcută poporului său este de  neîntrecut. Orice amenințări care vin, focurile de armă, rachete, bombe, ne arată că judecata cu aceste popoare antisemite stă să înceapă,  Israel stă în picioare și Yahweh este cel care va lupta împotriva dușmanilor noștri. Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. Multi din crestinismul apostat au dat o interpretare gresita cu privire la profetiile finale legate de israel . Ei nu au inteles adevarul Sf Scripturi si mai ales profetiile din Daniel si Apocalipsa si care este aplicarea lor reala in timp . Cred asa cum spune Cuvintul ca la vremea sfirsitului multi vor citi si vor intelege aplicarea profetiilor cu privire la Israel . Cu aceste impliniri profetice se vor crea divizari si iesiri din babilonul spiritual apostat conform Apoc 18 . 4 Shalom

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca interpretarea de mai sus este reala atunci cum interpretati Daniel 7. 1 - 28 ( de fapt cine este cornul cel mic ) ??
    Astept raspuns Shalom

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cornul cel mic este AntiMashiyah, unul venit in vremurile din urma si care se va da drept Mesia, probabil acel Mahdi pe care il asteapta musulmanii sau Isus al Crestinismului, adevaratul Mashiyah al lui Israel este Yahshua, singurul Mantuitor

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)