Israel

Loading...

duminică, 30 iulie 2017

Lider Islamic încurajează musulmanii sa ucidă evrei

Lider Islamic încurajează musulmanii sa ucidă evrei
O imame incentivou muçulmanos a matarem “todos os judeus”. (Foto: Reprodução/YouTube/Davis Masjid)
Predicatorul islamic Ammar Shahin a cerut tuturor musulmanilor ca să ucidă pe evrei, în predica  sa care a avut loc vinerea trecută la Centrul Islamic din Davis Masjid, California.

Videoclipul tradus de Institutul din Orientul Mijlociu, Media Research (MEMRI, acronimul în limba engleză) arată cum  imamul sa rugat la Allah să „distrugă până la ultimul evreu“, și pe care nu îi vor cruta nici pe unul dintre ei.

„Oh, Allah, arată ne ziua cea neagră pe care le vom provoca, minunile și capacitatea ta. Oh, Allah, anihilează pe unul câte unul pînă la ultimul evreu. Nu cruța pe nici unul dintre ei, așa sa rugat liderul musulman.

Shahin a subliniat, de asemenea, că Hadith (corpul de legi, legende și povestiri despre viața lui Mahomed) nu dezvăluie unde va avea loc bătălia finală.

„Nu știm dacă în Palestina sau în altă parte“, a declarat imamul, sugerănd ca posibilitatea de luptă, de asemenea, se poate întâmplă în SUA sau Europa. „Când izbucnește războiul, evreii vor fugi și se vor ascunde în spate la fiecare piatră, casă, perete și copac. "

Predicatorul islamic, de asemenea, sa rugat ca Moscheea Al-Aqsa, situată în Ierusalim, să fie eliberată din „murdăriile evreilor.“

„Oh, Allah, eliberează Moscheea Al-Aqsa“,  „Oh, Allah, să faci acest lucru prin mâinile noastre. Vom juca un rol în acest proces.“

Născut în Egipt, și cu o diplomă în Studii Islamice, Shahin a călătorit în Statele Unite în 1999 și a obținut o diplomă în ingineria calculatoarelor. El este un instructor la Institutul Zidani islamic, în care predă religia sunnită în Occident.

Un comentariu:

  1. Howdy! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok.
    I'm definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...