Israel

Israel

duminică, 23 aprilie 2017

Israelul va primi astăzi alte trei aeronave F-35

Israelul va primi astăzi alte trei aeronave F-35 

Trei avioane F-35I "Adir" (Mighty) vor ateriza astăzi în Israel. 

Cele trei aparate vor pleca de la o bază de formare din SUA și se vor alătura celor două aeronave de același tip, care au ajuns la baza Nevatim Air Force în Negev, în decembrie 2016.

Israel cumpără 33 aeronave F-35 în valoare de 110 milioane de dolari (400 de milioane de sicli) fiecare.

Diverse componente israeliene vor fi integrate în aeronave, care a devenit cunoscută sub numele de F-35I. Tehnologia le permite piloților să se sustragă de la sistemele de rachete avansate în cazul în care sunt atacați.

Aeronava poate călători la o viteză supersonică de Mach 1,6 (aproximativ 1900 km pe oră).

Casca de pilot costă aproximativ 400 de mii de dolari, și include sisteme de operare, cu datele afișate în vizor. Are viziune termică și de noapte precum și o vedere panoramică de 360 ​​de grade activată de camerele de luat vederi montate pe aparat. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...