Gabriel Beniamin Leș, Ministrul Apărării Hoților

Gabriel Beniamin Leș, Ministrul Apărării Hoților
Imagini pentru gabriel beniamin les penticostal
Gabriel Beniamin Leș: Voi continua să fiu cu adevărat în slujba oamenilor. Și eu mă simt afectat de mizeria morală și corupția nerușinată,  declara pe data de 18 noiembrie 2016 pentru :

http://portalsm.ro/2016/11/gabriel-les-voi-continua-sa-fiu-cu-adevarat-slujba-oamenilor-si-eu-ma-simt-afectat-de-mizeria-morala-si-coruptia-nerusinata/

Leș, este un tânăr politician sătmărean, cu 15 ani de experiență politică locală și națională, și care acum s-a decis să candideze, să vină în fața oamenilor să le ceară votul. De ce acest pas? Pentru că: ”Nu pot să spun că nu mă simt și eu afectat direct și personal de tot ceea ce vedem cu toții că este mizerie morală și corupție nerușinată în așa-zisa activitate a prea multor politicieni din cam toate partidele. Și eu trăiesc exact aceeași stare de nemulțumire profundă și de revoltă împotriva acestor lucruri ca fiecare om onest trăitor în țara asta”, spunea Gabriel Leș pe data de 18 noiembrie 2016.

După cum se vede, Ministrul Apărării Hoților a mințiț doar pentru a ajunge în funcție.

Dacă avea bunul simț, trebuia să și dea primul demisia avînd în vedere că este Penticostal, un Cult care se pretinde posesorul cu Licență a Duhului Sfănt și a vorbirilor în Limbi, insă probabil duhul îl îndeamnă să traducă limbile celor din exterior care ne tot explică că cea ce face Guvernul la care este părtaș este o HOȚIE legalizată.

Deși Pastorul Baptist ia cerut să treacă de partea Adevarului, se pare că acest Gabriel Leș nu are nici măcar bunul simț de Credincios, și prin aceasta chiar că dorește să ajungă un LEȘ ca Partidul său Ex Comunist care încearcă din răsputeri să atenteze la Poruncile Creatorului printro CINĂ DE TAINĂ din 13/2017 a Guvernului.

mai multe despre această cerere citiți aici: http://www.evz.ro/un-pastor-baptist-ii-cere-demisia-ministrului-apararii.html

Domnule Minsitru Apărării al Hoților aveți aici căteva exemple de bun simț al colegilor dumneavoastră : 

Florin Jianu a anuntat joi dimineata pe Facebook ca demisionează din Guvern. "Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că așa îmi dictează conștiința, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!!", scrie ministrul, adaugand: "Romănia nu merită ce i se întamplă acum, romănii nu merită ce li se întamplă acum!".

"Atunci cănd sunt în stradă sute de mii de oameni, semnul de întrebare trebuie să fie uriaș și să îți dai seama că greșești", a mai spus Jianu despre ordonantă.

"Vreau să ramăn în istorie ca un om corect, vreau să fiu de partea corectă a istoriei". 

Daniel Șandru către Grindeanu : „Menționez faptul că recurg la acest gest de onoare întrucât, din poziția pe care o dețineți, ați transformat serviciul public într-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natură penală, prin adoptarea de către Guvernul României a OUG privind modificarea Codurilor Penale, ceea ce contravine flagrant principiilor în care cred, fidele democrației și statului de drept”, se arată în demisia lui Daniel Șandru.

Întrebat dacă și alți angajați ar trebui să recurgă la un astfel de gest, Daniel Șandru a spus: ”Cred că e un gest de normalitate, dacă e să ne raportăm la ceea ce ne dorim pentru România noastră și a copiilor noștri – o Românie europeană, care își respectă valorile și care nu deschide porți largi celor care au condamnări penale”

Alături de Daniel Șandru au mai demisionat și directorul de cabinet, Cosmin Popa, precum și consilierii Cătălina Gabriela Bulborea și Ruxandra Ivan.

Tot miercuri au încetat colaborarea cu Guvernul și bursierii programului GovITHub.

Primarul orasului Cavnic, Vladimir Petrut, a demisionat din toate functiile avute in PSD: Nu pot să fiu părtaș la așa ceva.

Domnule Leș, pînă și Patriarhia Romănă deși nu au Licență exclusivă asupra Duhului Sfănt ca Penticostalii, se delimitează de incitare la călcarea Poruncilor și declară: "Trebuie continuată lupta anticorupție, iar cei vinovați trebuie sanctionați".

Domnule Leș, Departează-te de nebun, căci nu pe buzele lui vei găsi știința. - (Prov.14:7) ... Găndul celui nebun nu este decăt păcat, si batjocoritorul este o scărbă pentru oameni. - (Prov.24:9)

Domnule Ministru al Apărării vă reamintesc Poruncile sub incidența cărora Atentați ca Părtaș : 

Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învățăturilor: Teme-te de Elohim si păzește poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om. (Ecl.12:13)

Să* nu furi.
Să* nu mărturiseşti strîmb împotriva aproapelui tău.

Comentarii

  1. Trebuie sa afirm cu regret ca in ultimii ani atata i-a sucit si invrtit Dumnezeul veacului acestuia pe fratii penticostali, incat si-au vandut dreptul de intai nascut pe un blid cu linte , ce-i drept cu multa carne de porc ,primit din mana acestor pesedei diabolici . Asa ca ;" Spune-mi cu cine te-n sotesti , ca sa-ti spun cine esti " .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea văd legătura între Șabat Șalom! și politica romanească...Nu prea pricep cum de sa trecut de la spiritualitate și Israel la politica romînească a hoților? Oare nu mai sînt subiecte scripturale de dezbătut? ne transformăm în politicieni? Știu că există o scuză și o acoperire ...dar nu se cade ca să lăsăm Cuvîntul lui YAUE și să servim la mese.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ajuta si asta la aerisirea spatiului crestin , astfel incat sa se auda mai bine strigarea ; " Iesti din Babilon popor al Meu " !

    RăspundețiȘtergere
  4. Da , subiecte scripturale de dezbatut cum ar fi : botezul cu foc , foc strain etc . Astept cu interes . Sanatate !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)