Papa Francisc îl va primi în această sâmbătă pe Mahmoud Abbas

Papa Francisc îl va primi în această sâmbătă pe Mahmoud Abbas

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, se va deplasa în acest weekend la Roma pentru a se întâlni cu autoritățile italiene și va fi primit și de către Papa Francisc, cu care va discuta despre conflictul israeliano-palestinian. Detaliile și momentul întâlnirilor sale pe ordinea de zi încă nu au fost difuzate.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, va sosi vineri la Roma, unde va avea întrevederi cu oficiali guvernamentali locali. In acest moment, în Ramallah incă nu au fost dezvăluite mai multe detalii cu privire la programul său de întâlniri.

Sâmbătă va fi primit în audiență de Papa Francisc, care - conform Organizației pentru Eliberarea Palestinei - se angajează într-un dialog privind conflictul israeliano-palestinian. Papa și Abbas 
s-au întâlnit în mai multe rânduri în timpul vizitei Papei în 2014, unde sa întălnit și cu președintele de atunci al Israelului, ShimonPeres și care întro rugăciune comună se rugau pentru pace, Papa a mai participat și la canonizarea a două maici palestiniene, în 2015.

Abbas se va întâlni, de asemenea, cu secretarul de stat al Vaticanului, Pietro Parolin și va inaugura noua Ambasada a Palestinei la Vatican.

De acolo, Mahmoud Abbas intenționează să călătorească la Paris, unde va participa la conferința internațională convocată de guvernul francez, unde vor particpa 70 de națiuni.

Papa Francisc a declarat că "Sfântul Scaun își reînnoiește apelul de urgență pentru dialog între israelieni și palestinieni, pentru o soluție stabilă și durabilă pentru a se asigura coexistența pașnică a două state în interiorul granițelor recunoscute pe plan internațional ".

"Nici un conflict nu trebuie să devină un obicei prin care să nu poate se poate cineva elibera. Israelieni și palestinieni au nevoie de pace. Orientul Mijlociu are nevoie urgentă de pace", a spus Papa.

După cum vedem, în decurs de o lună s-au întămplat mai multe lucruri importante, și sunt în derulare mai multe acțiuni impuse și forțate referitoare la Ierusalim și la poporul lui Israel. 

Am asistat la Condamnarea Israelului de către Organizația Națiunilor Unite, care practic a dat undă verde Atentatelor Teroriste asupra poporului Evreu, după cum am vazut cu două zile în urmă, unde 4 tineri plini de viață au fost uciși de către Religia Păcii a Islamului, sămbătă vom asista la Binecuvăntarea Papală cu înființarea unei Ambasade Palestiniene la Vatican, un Stat Palestinian care nu este recunoscut de nimeni și ilegal, dar nu e nimic de mirare avînd în vedere Atrocitățile Papalități în decurs de 2000 de ani, iar ca totul să prindă contur, pe data de 15 Ianuarie, Franța Islamo/Creștină * Crislam*, forțează un proces de Pace,  la care invită 70 de Națiuni. 

Săptămăna aceasta am asistat cum Sateliții Israelieni au descoperit poziția Bateriilor lansatoare de rachete nucleare Iskander în Siria, la fel sistemele antiaeriene S300 și S400 plasate în Siria, ne punem întrebarea la ce avea sau are nevoie Rusia de aceste sisteme daca luptă împotriva ISIS, avănd în vedere că ISIS nu are avioane sau elicoptere ...

Se pare că toți acești iubitori falși a Israelului, precum Papa, Husein Obama, Putin cu alaiul său, Kerry și alții, sau perindat să se roage la zidul plăngerii ca Domnii Zeii, Allah și toți Idolii lor să le ajute să pună măna pe cea mai rămas Israelului.....

Din toate acestea putem vedea că Profețiile Scripturale se împlinesc sub ochi noștrii, pe de altă parte vedem că Israelul este înconjurat de tot mai multe forțe inamice și Alianțe, precum cea Ruso -Turcă - Siriană și Iraniană cu toate filialele sale precum Hizbalah, bineînțeles să nu uităm și pe ISIS care deja își croiește drum și din Egipt, Hamas din Gaza și mulți alți care vor ștergerea Israelului de pe harta lumii. 

La fel pe data de 20 Ianuarie, vom asista la detronarea lui Hamman - vestitul Husein Obama cu prietenii săi din Frăția musulmană care conduc Statele Unite, precum Kerry care și-a căsătorit fiica cu un ministru de externe al Iranului, și apoi venirea la putere a lui Donald Trump, care după cum vedem se pare că ține cu Israelul și parcă din punct de vedere strategic echilibrează forțele....
Shalo Israel !!!

Comentarii