CONFERINȚA celor 70 de NAȚIUNI de la PARIS vrea să divizeze țara lui Israel

CONFERINȚA celor 70 de NAȚIUNI de la PARIS vrea să divizeze țara lui Israel

Abordări în pași mari a conferinței perfide și probabil profetice "pentru pace în Orientul Mijlociu" între arabi și evrei - în Paris, la care au fost invitate 70 de națiuni. 

Startul se va da duminică, 15 ianuarie 2017.

Un proiect de declarație oficială la încheierea conferinței conform "scurgerilor de informații", pentru mass-media, în special ziarul israelian "Haaretz", vorbește despre împărțirea Pământului Israelului, Crearea unui stat palestinian și obligația Israelului de a reveni la granițele din 1967, ca bază pentru negocierile finale dintre israelieni și palestinieni, precum și condamnarea oricăror funcționari care refuză să accepte soluția de 2 state.

Potrivit acestei declarații, Zidul de Vest nu va aparține evreilor, cu atât mai puțin Muntele Templului, Iudeea, Samaria și Ierusalimul de Est. Documentul cere de asemenea națiunilor să facă o distincție clară între statul Israel și teritoriile pretinse care ar aparține palestinienilor în baza frontierelor din 1967.

Este cunoscut faptul că vinerea trecută a fost o întâlnire cu un număr mare de diplomați, care au dat naștere acestei declarații, care va rezulta din conferința de la Paris.

Totul vine în urma Rezoluției abominabile 2334 a Consiliului de Securitate al ONU, care mulți cred că a fost cea mai mare trădare a Israelului de către Americani. Mai multi lideri israelieni se tem că concluziile conferinței celor 70 din Paris, ar putea duce la o nouă rezoluție ONU, înainte cu două zile de ziua inaugurării noului președinte al SUA, a declarat un prieten al lui Israel.

Netanyahu se teme că în comunicatul final al conferinței celor 70 de națiuni din Paris poate fi adoptată încă din următoarea zi de luni de către Consiliul miniștrilor de externe ai Uniunii Europene și miniștrii care au reprezentat în "Cvartetul pentru pace", și să fie bază pentru o nouă rezoluție a Consiliului de Securitate care trebuie să aibă loc marțea viitoare, pentru dezbaterea lunară cu privire la problema israeliano-arab.

În cuvintele lui Netanyahu, Israelul trebuie să facă "eforturi mari pentru a evita o nouă rezoluție a Consiliului de Securitate."

Prin organizarea acestei conferințe și încercarea de a o conduce și a forța calea către diviziunea Pământului Israel, Franța este pusă în pericol grav, atrăgând blestemul lui Yahweh pe ea însăși.

Acum, aproape de revenirea Lui, sunt națiuni din întreaga lume care încearcă să împartă țara Lui Israel și singurul oras numit - "Ierusalimul ... Cetatea marelui Împărat" - Matei 5:33...35 
Aţi mai auzit iarăşi că* s-a zis celor din vechime: „Să nu** juri strîmb; ci să♦ împlineşti faţă de יהוה YaHWeH jurămintele tale.” Dar Eu vă spun: să nu juraţi* nicidecum; nici pe cer, pentru că este scaunul** de stăpînire al lui יהוה YaHWeH; nici pe pămînt, pentru că este aşternutul picioarelor Lui; nici pe Ierusalim, pentru că este cetatea* marelui Împărat

Yahweh ne avertizează în mod explicit în scripturile Sale că în ultimele zile, va judeca popoarele pentru împărțirea pământului lui Israel : profetul Ioel Capitolul 3

Căci iată că în zilele acelea* şi în vremurile acelea, cînd voi aduce înapoi pe prinşii de război ai lui Iuda şi ai Ierusalimului,  voi strînge* pe toți păgînii şi îi voi coborî în valea lui Iosafat**. Acolo, Mă♦ voi judeca cu ei pentru poporul Meu, pentru Israel, moştenirea Mea, pe care l-au risipit printre popoare, împărţind între ei ţara Mea.  
                             
Au tras la sorţi* pentru poporul Meu; au dat un flăcău pe o curvă şi au vîndut fata pe vin, şi l-au băut. Ce vreţi voi cu Mine, Tirule* şi Sidonule, şi toate ţinuturile filistenilor? Vreţi să-Mi răsplătiţi** vreo lucrare sau să faceţi ceva împotriva Mea? Iute, fără zăbavă, voi întoarce faptele voastre asupra capului vostru.          
             
Mi-aţi luat argintul şi aurul, şi cele mai bune odoare ale Mele şi le-aţi dus în templele voastre. Aţi vîndut pe copiii lui Iuda şi ai Ierusalimului copiilor grecilor, ca să-i depărtaţi din ţara lor. Iată că îi scol* în locul în care i-aţi vîndut şi voi întoarce fapta voastră asupra capului vostru.

Voi vinde copiilor lui Iuda pe fiii şi fiicele voastre, şi ei îi vor vinde sabeenilor*, un neam depărtat** căci יהוה YaHWeH a vorbit. Vestiţi* aceste lucruri printre neamuri: pregătiţi războiul! Treziţi pe viteji! Să se apropie şi să se suie toţi oamenii de război!

Fiarele* plugurilor voastre prefaceţi-le în săbii, şi cosoarele, în suliţe! Cel slab** să zică: „Sunt tare!” Grăbiţi-vă* şi veniţi, toți păgînii dimprejur, şi strîngeţi-vă! Acolo coboară, יהוה YaHWeH, pe vitejii Tăi**!           
       
 „Să se scoale păgînii şi să se suie* în valea lui Iosafat! Căci acolo voi şedea să judec** toți păgîni dimprejur. Puneţi* mîna pe seceră, căci secerişul** este copt! Veniţi şi călcaţi cu picioarele, căci lanurile♦ sunt pline, şi tocitorile dau peste ele! Căci mare este răutatea lor!”

Vin grămezi-grămezi în valea judecăţii*, căci ziua lui יהוה YaHWeH ** este aproape, în valea judecăţii. Soarele* şi luna se întunecă, şi stelele îşi pierd strălucirea.  יהוה YaHWeH răcneşte* din Sion, glasul Lui răsună din Ierusalim, de se zguduie cerurile** şi pămîntul. Dar♦ יהוה YaHWeH este scăparea poporului Său şi ocrotirea copiilor lui Israel.

 „Şi veţi şti* că Eu sunt יהוה YaHWeH, Eylohim al vostru care locuieşte în Sion, muntele Meu cel sfînt**. Ierusalimul însă va fi sfînt, şi nu vor mai trece străinii♦ prin el.” În vremea aceea, va picura must* din munţi şi va curge lapte din dealuri, toate pîraiele** lui Iuda vor fi pline de apă. Un izvor♦ va ieşi, de asemenea, din Casa lui יהוה YaHWeH şi va uda valea Sitim♦♦.

 „Egiptul* va ajunge pustiu, Edomul** va ajunge un pustiu sterp, din pricina silniciei făcute împotriva copiilor lui Iuda, al căror sînge nevinovat l-au vărsat în ţara lor. Dar Iuda va fi veşnic* locuit, şi Ierusalimul, din neam în neam. Le voi răzbuna* sîngele pe care nu l-am răzbunat încă, dar יהוה YaHWeH ** va locui în Sion.”

În conformitate cu Geneza 12: 3, cei care binecuvinteze pe Israel vor fi binecuvântați, și toți cei care l blastămă pe Israel vor fi blestemați.

În conceptul evreiesc, numărul 70 simbolizează popoarele din întreaga lume. Astfel, cele 70 de națiuni se vor aduna la Paris pentru a împărți Țara lui Israel și astfel vor atrage după sine un blestem. Shalom Israel!!!

Comentarii

  1. 35. Aşa vorbeşte יהוה (IAUE) care a făcut soarele* să lumineze ziua, care a rînduit luna şi stelele să lumineze noaptea, care întărîtă** marea şi face valurile ei să urle, El, al cărui nume este יהוה (IAUE)♦ Cel Atotputernic al oştirilor:
    . „Dacă vor înceta aceste legi* dinaintea Mea, zice יהוה (IAUE), şi neamul lui Israel va înceta pe vecie să mai fie un neam înaintea Mea!” Erem31;36-36.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)