AMBASADA "palestiniană" deschisă în Vatican

AMBASADA "palestiniană" deschisă în Vatican înainte de "Conferința celor 70 de Naţiuni" 

Profetul fals Papa Francisc și demonicul Islamic Abbas sau întâlnit la Vatican pentru ași întări alianța . Vatican, pentru mulți identificat ca fiind "Curva cea mare", menționată în Cartea Apocalipsei, Vaticanul este într-adevăr "mama" a tuturor curvelor (bisericilor fără de lege) și spurcăciunilor , care a făcut şi face totul pentru a distruge națiunea Israelul și a anihila poporul evreu.

Timp de secole, ipocrizia Vaticanului miroase urât, și dacă pe de o parte noul său șef pare să aibă semne de apropiere de evrei, adevărul este că această organizație politică și religioasă sinistră sa mânjit tot timpul cu dușmanii Israelului şi al poporul evreu, pe scurt, cu dușmanii păcii.

Astăzi sâmbătă - liderul palestinian Mahmoud Abbas (Ingerul păcii), sa întâlnit cu șeful Vaticanului, Papa Francisc I (Falsul Profet), aceasta este a treia oară cănd cei doi se întâlnesc. 

Liderul Vaticanului la numit pe Mahmud Abbas "îngerul păcii", prin asta dă semne de senilitate precoce, sau chiar debilitate. Este numit "înger al păcii" un nebun care crede doar în distrugerea statului Israel, cineva care se bucură de fiecare dată când evreii nevinovați sunt uciși de terorismul palestinian.

Desigur, ipocrizia Vaticanului este atât de adâncă încât, atunci când se confruntă cu declarația șefului său, liderii Curiei spun că a fost "o eroare de traducere" și că "papa" a avut ca intenție "de a încuraja pe Abbas să facă pace cu Israelul." 

Ambasada palestiniană în Vatican va fi, de asemenea, una din cele 86 reprezentanțe străine prezente în Vatican.

Pe de altă parte, și în contrast cu această demagogie evazivă, Israelul nu are nici o ambasadă în Vatican, cu toate că Vaticanul are ambasada din Tel Aviv. Vaticanul are, de asemenea, o ambasadă în presupusa "Palestina", situată în Ierusalimul de Est, teritoriul Israelului ...

De aproximativ doi ani Vaticanul a recunoscut oficial " Stat" palestina.

Comentarii