SANHEDRINUL solicită lui PUTIN și lui TRUMP să aprobe construcția celui de al treilea Templu în Ierusalim!

SANHEDRINUL solicită lui PUTIN și lui TRUMP să aprobe construcția celui de al treilea Templu în Ierusalim!

Sanhedrinul Israelian a făcut apel la președintele rus, Vladimir Putin, și la recentul presedinte american ales Donald Trump să-și unească forțele și să îndeplinească mandatele biblice pentru a reconstrui Templul din Ierusalim.

Purtătorul de cuvânt al Sanhedrinului, rabinul Hillel Weiss, a contactat site-ul "Breaking News Israel", pentru a anunța că alegerea lui Trump - care a promis să recunoască Ierusalimul drept capitala Israelului, alături de dorința lui Putin pentru a construi Templul - a hotărăt să trimită o scrisoare către cei doi lideri, oferindu-le posibilitatea de a deveni moderni "Cirus" care nu a fost rege evreu, dar care a recunoscut importanța Ierusalimului și a Templului.

Ezra Capitolul 1  :  Întoarcerea din robie

1. În cel dintîi an al lui Cirus, împăratul perşilor, ca să se împlinească cuvîntul lui יהוה YaHWeH rostit prin gura* lui Ieremia, יהוה YaHWeH a trezit duhul lui Cirus, împăratul perşilor, care a pus să se facă prin viu grai şi prin scris vestirea** aceasta în toată împărăţia lui:

2. „Aşa vorbeşte Cirus, împăratul perşilor: „יהוה Eylohim al cerurilor mi-a dat toate împărăţiile pămîntului şi mi-a poruncit* să-I zidesc o Casă la Ierusalim în Iuda.

3. Cine dintre voi este din poporul Lui? Eylohim al lui să fie cu el, şi să se suie la Ierusalim în Iuda, şi să zidească acolo Casa lui יהוה YaHWeH al lui Israel! El este adevăratul Eylohim* care locuieşte la Ierusalim.

4. Oriunde locuiesc rămăşiţe din poporul lui יהוה YaHWeH, oamenii din locul acela să le dea argint, aur, avere şi vite, pe lîngă daruri de bunăvoie, pentru Casa lui יהוה YaHWeH, care este la Ierusalim!”

5. Capii de familie din Iuda şi Beniamin, preoţii şi leviţii, şi anume toţi aceia al căror duh l-a trezit* יהוה YaHWeH, s-au sculat să meargă să zidească la Ierusalim Casa lui יהוה YaHWeH.

6. Şi toţi cei dimprejurul lor le-au dat lucruri de argint, de aur, avere, vite şi lucruri scumpe, afară de toate darurile de bunăvoie.

7. Împăratul Cirus a dat* înapoi uneltele Casei lui יהוה YaHWeH pe care le luase** Nebucadneţar din Ierusalim şi le pusese în casa dumnezeului său.

8. Cirus, împăratul perşilor, le-a scos prin Mitredat, vistiernicul, care le-a dat lui Şeşbaţara* voievodul lui Iuda.

Scriptura OnLine cu Numele Sfinte
http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/capitolul-151

Rabin Weiss a explicat că alegerile din SUA au devenit eternul vis evreiesc într-o posibilitate foarte reală.

"Suntem pregătiți să construim templul în condițiile politice actuale, în care cei mai importanți doi lideri mondiali susțin dreptul evreilor la Ierusalim ca și moștenirea lor spirituală - A spus Weiss.

Scrisoarea Sanhedrinului notează că victoria neașteptată a lui Trump sa datorat sprijinului său pentru Ierusalim și promisiunii sale electorale pentru a muta ambasada SUA din Tel Aviv la Ierusalim, recunoscând astfel în mod oficial Ierusalimul ca capitala Israelului.

"Actul Ambasadei SUA la Ierusalim", a trecut de Congresul SUA în anul 1995, a început procesul de mutare a ambasadei, dar  a fost respins de către toți președinții americani. Sanhedrinului solicită acum lui Trump pentru a trece peste acest veto după preluarea mandatului în calitate de președinte.

Sanhedrinului a reamintit, de asemenea, în scrisoare conexiunea lui Putin față de Templu. Pe parcursul a treia vizită la Ierusalim în 2012, Putin a făcut o vizită de noapte la Kotel (Zidul de Vest). 

Când a ajuns la locul sfânt pentru evrei, liderul rus a fost tăcut timp de câteva minute, făcând o rugăciune personală, și apoi a făcut o citire a Psalmilor dintr-o carte de rugăciuni în limba rusă și ebraică. Un trecator israelian care era acolo a strigat cu glas tare: "Bine ai venit, președintele Putin!" Președintele rus a abordat apoi omul, care a explicat importanța Muntele Templului și Templul evreiesc. Site-ul de știri al evreilor Ortodocși "Chadrei Charedim", a raportat că Putin ar fi răspuns: "Acesta este exact motivul pentru care am venit aici:. Să mă rog pentru ca templul să fie construit din nou"

Cu toate că Putin nu a răspuns în timp la chemarea făcută de către evrei, Consiliul consideră că este timpul ca președintele rus să își asume un rol activ în reconstruirea Templului.

Rabin Weiss a subliniat că susținerea construcției a Templului la Ierusalim ar aduce beneficii în Rusia, SUA și chiar restul lumii.

"Liderii Rusiei și Americii pot conduce națiunile lumii la pacea mondială prin construirea Templului, sursa păcii" - a spus rabinul, adaugănd, "Acest lucru va duce la anularea rezoluțiilor perfide ale UNESCO, care sunt cauza și rădăcina creșteri terorismului și a violenței. "

După cum vedem totul se mișcă în ritm rapid pentru a se îndeplini ce este scris prin profeți, acordul de Pace între Palestieni și Evrei, apoi ruperea lui de către cei care doresc Anihilarea Israelului este aproape să fie semnat, Anti-Mașiyah este aproape probabil să se instaleze în Templu printr/un acord de pace falsă, care va fi rupt  în mijlocul săptămâni profetice, și care va da curs unui război împotriva Israelului de către multe națiuni ... și venirea lui Yașua HaMașiya care ar putea fi mai aproape decât ne gândim ...!   Shalom Israel!!!

Comentarii

  1. Da trebuie să se împlinească Cuvântul lui Dumnezeu cu rezidirea Templului a lui Dumnezeu în Israel,dar să nu uităm că în locul Sfânt unde era Templul vechi este cea mai mare Moschie a lui Omar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Shalom Israel dar distruge Moscheia și numai atunci poți să ridici Templul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)