Israel

Israel

vineri, 11 noiembrie 2016

14 Noiembrie 2016, cea mai mare Superlună vizibilă de la ÎNFIINȚAREA STATULUI ISRAEL

14 Noiembrie 2016, cea mai mare Superlună vizibilă de la  ÎNFIINȚAREA STATULUI ISRAEL
Imagini pentru Imagini superluna in Ierusalim
Semne în ceruri - avertismente date de Elohim a lui Israel

În data de 14 noiembrie ceva extraordinar va fi văzut în cer,  o formă vizibilă "Superluna" ultima dată văzută în anul 1948, anul fondării statului Israel.

Această "Superlună" va fi văzută în cer exact la șase zile după alegerile din SUA.

În noaptea de 14 noiembrie - lunea viitoare - veți observa că luna este aparent mult mai mare și mai strălucitoare decât de obicei. Acest fenomen este foarte rar și se va întâmpla probabil din nou, la 25 noiembrie 2034  (conform informațiilor de la NASA).

În seara zilei de 14 noiembrie, luna va apărea vizibilă cu 14% mai mare și cu o luminozitate de 30% mai mare decât de obicei în superlunile "normale".

Ultima dată când a fost văzut acest fenomen a Lunii pe pământ, Israel era pe cale să se nască ca o Națiune, în împlinirea vechilor profeții. Este acest nou "aspect" un semn de mare importanță simbolică pentru poporul / națiunea lui Israel?....vom vedea căt de curănd

De asemenea, semnele de pe cer sunt un Îndemn la veghere după cum vedem în Luca 21:

25. Vor* fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pămînt va fi strîmtorare printre păgîni, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor;

26. oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întîmpla pe pămînt; căci* puterile cerurilor vor fi clătinate.

27. Atunci vor vedea pe Fiul omului venind* pe un nor cu putere şi slavă mare.

28. Cînd vor începe să se întîmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se* apropie.”

29. Şi* le-a spus o pildă: „Vedeţi smochinul şi toţi copacii.

30. Cînd înfrunzesc, şi-i vedeţi, voi singuri cunoaşteţi că de acum vara este aproape.

31. Tot aşa, cînd veţi vedea întîmplîndu-se aceste lucruri, să ştiţi că Împărăţia lui  יהוה YaHWeH este aproape.

32. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, pînă cînd se vor împlini toate aceste lucruri.

33. Cerul* şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

34. Luaţi seama* la voi înşivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile cu îmbuibare de mîncare şi băutură şi cu îngrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră.

35. Căci ziua aceea va veni ca* un laţ peste toţi cei ce locuiesc pe toată faţa pămîntului.

36. Vegheaţi, dar, în tot timpul* şi rugaţi-vă**, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întîmpla şi să staţi♦ în picioare înaintea Fiului Omului.”

http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/capitolul-2131
Shalom Israel!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...