Israel

Israel

sâmbătă, 9 iulie 2016

Nu avem nevoie de permisiunea lumii de a ne apăra împotriva celor care caută să ne distrugă !

Suntem o națiune suverană. Nu avem nevoie de permisiunea lumii de a ne apăra împotriva celor care caută să ne distrugă.
IDF counter terror
"Acuma sunt cu unul mai puțini ",a fost pur și simplu o parte a "rezistenței" împotriva evreilor a scris un utilizator danez de Facebook, după ce o fată evreică de 13 ani a fost înjunghiată mortal în camera unde dormea, ucisă cu sănge rece cu un cuțit, de un terorist palestinian. O crimă atroce și lașă asupra unui copil inocent, care dormea în visul ei.

Hallel Ariel
Hallel Ariel, 13 ani, asasinată de un terorist palestinian
Ce fel de ființă umană tinde să justifice uciderea lașă a unui copil inocent în timpul somnului? Imaginați-vă în cazul în care copilul ar fi fost un arab și un criminal evreu. Vestea ar fi provocat agitație pe coperțile tuturor mass-media din lume. Din moment ce fata era evreică acestă mediatizare nu sa întâmplat.

Directorul Human Rights Watch, Sari Bashi, ar fi putut face un lucru decent și să condamne crima, dar sa limitat să comenteze pe Twitter că "coloniile sunt ilegale, și că coloniștii nu sunt legitimi." Ce lume dezgustătoare în care trăim, atunci când o organizație pentru drepturile omului nu poate spune mai mult decât că uciderea unui copil evreu nu este legitimă. Bashi nu a avut nici un răspuns la vorbele lui Mark Halawa, atunci când a spus: "Am fost unul dintre acei copii palestinieni căruia i/au spalat creierul. Toți evreii sunt obiectivele noastre.

Autoritatea Palestiniană a fost foarte rapidă atunci când vine vorba de a onora teroriști. Potrivit Palestinian Media Watch, pagina oficială de Facebook a Fatah, a atârnat imediat imaginea ei, în timp ce declarandu-l un shahid (martir) pe ucigaș - cea mai mare onoare care poate fi atinsă în Islam. WAFA, agenția de știri oficiale ale Autorității Palestiniene, de asemenea, la onorat. Familia criminalului va primi imediat suma lunară pe care Autoritatea Palestiniană o plătește tuturor familiilor de așa ziși "martiri ucigași".

Pe Twitter, sa cerut Ambasadei UE în Israel, pentru a da un răspuns la faptul că fondurile UE au fost utilizate pentru finanțarea acestor ucigași cu burse. Răspunsul a fost "tehnic" ca întotdeauna: "Noi nu pretindem că plățile au încetat. Cu toate acestea, pentru informațiile dvs. din punct de vedere tehnic, nu mai sunt plătite de către Autoritatea Palestiniană, ci de către Organizația pentru Eliberarea Palestinei ".

Astfel încât oamenii să înțeleagă: UE a sprijinit terorismul, și face acest lucru în cunoștință de cauză, atâta timp cât sprijinul este indirect.

Abbas Jean-Claude Juncker
Martin Schulz și Abbas
Răspunsul Ambasadei UE aproape că nu ar trebui să fie o surpriză, după o săptămână în care Parlamentul UE a dat palestinianului presedintele Mahmoud Abbas, ovații sonore în picioare, pe cănd acesta când scuipa antisemitism prin gura lui. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a postat pe Twitter că "discursul dat de Abbas în Parlamentul European sprijină aspirația palestinienilor pentru pace".

Oare este adevăr în cea ce spune Președintele Parlamentului European, care consideră că un discurs cu multe calomnii medievale presărate cu sânge arată "aspirații ale marii majorități a palestinienilor pentru pace și reconciliere" - în cazul în care a făcut aceste aspirații "inspirate" produc atacurile teroriste constante?

În sondaje se arată foarte clar că majoritatea arabilor palestinieni susțin terorismul împotriva israelienilor, care sub comanda lui Abbas, dată către Sultanul Abu al-EINEIN, un funcționar al Comitetului Central al Fatah, care a spus că "de fiecare dată când vezi un evreu, ar trebui să/i taie gâtul?". În mod clar, arabii palestinieni acordă o mare atenție acestor cuvinte și acționează prompt. Dar, din nou, UE nu stă în calea ideologiei lor.

În ceea ce privește Statele Unite, Departamentul de Stat a emis condoleante familiei - însă nimic nu se menționa despre fondurile generoase americane către Autoritatea Palestiniană, ceea ce permite ca toate acestea să se întămple,  Casa Albă, așa cum era de așteptat, a rămas tăcută în această privință , chiar dacă fata ucisă avea cetățenia americană.

"Întreaga lume are nevoie să condamne aceaste crime a declarat prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Sper că conducerea palestiniană să condamne în mod clar și fără echivoc uciderea și incitarea. Națiunile trebuie să se alăture contra acestor provocări și presiuni care direcționează incitarea dusă la moartea copiilor în paturile lor ".

Insă putem rămâne în așteptare pentru ca lumea să condamne terorismul palestinian. Niciodată nu se va întâmpla. Nu sa întâmplat pe 9/11, când lumea era mai probabil să înțeleagă ceea ce a fost, nu se va întâmpla nici cu 15 ani mai târziu, când corectitudinea politică a devenit "noul normal" care a erodat orice speranță de solidaritate globală adevărată cu Israelul. Israelul trebuie să lupte împotriva terorismului, după cum consideră potrivit, pentru a preveni moartea a copiilor evrei în patul său. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...