Iranul poate elimina Israelul în opt minute

Iranul poate elimina Israelul în opt minute 
Líder Supremo do Irã Aiatolá Ali Khamenei
Iranul ar putea pune capăt regimului sionist al Israelului în mai puțin de opt minute, a declarat marți (24 Mai 2016) Karimpour Ahmad, consilier al unității de elită a Gărzi revoluționare Iraniene, comandantul forțelor Al-Quds.

"În cazul în care liderul suprem al Iranului dispune ca Israelul să fie distrus, cu echipamentele disponibile putem elimina regimul sionist în mai puțin de opt minute", a declarat seful armatei iraniene, citat de canalul Al Arabia.

Ayatollahul Ali Khamenei, a amenințat în mod repetat Israelul. În septembrie 2015, Khamenei a declarat că "regimul sionist va dispărea în mai puțin de 25 de ani." În același timp, președintele iranian Hassan Rohani are o poziție mai moderată. Cu toate acestea, cele două figuri persane înalte, susțin programul de dezvoltare de rachete.

La începutul lunii mai, Iranul a efectuat un test de succes a unei rachete cu rază medie de înaltă precizie.

"Am testat o rachetă balistică cu o raza de două mii de kilometri și cu o marjă de eroare de opt metri", a declarat generalul de brigadă Ali Abdollahi, explicând că o astfel de precizie înseamnă că racheta cu greu poate trece de tintă.

Rachetele lansate de Iran au avut aceste cuvinte inscriptionate: "Israelul trebuie să fie eliminat de pe pământ", a raportat Times lui Israel.
----------------------

Daca se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni impotriva ta va cadea sub puterea ta.Iata, Eu am facut pe mesterul care sufla carbunii in foc si face o arma dupa mestesugul lui. Dar tot Eu am facut si pe nimicitor ca s-o sfarame.


"Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor lui Yahweh, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Yahweh. (Isa.54:14-17) Shalom Israel !!!

Comentarii