Israel

Israel

joi, 24 martie 2016

Un soldat israelian a fost înjunghiat în Hebron, doi teroriști uciși

Un soldat israelian a fost înjunghiat în Hebron, doi teroriști uciși

Doi teroriști palestinieni înarmați cu cuțite au atacat un post militar în apropiere de Tel Rumeida în Hebron, Iudeea (sudul Cisiordania) și au înjunghiat pe unul dintre soldați. Luptători de la Brigada Kfir au deschis focul și au împușcat pe atacatori care au murit pe loc. Soldatul, de aproximativ douăzeci de ani, a suferit răni moderate.

"Când am ajuns la locul tragediei am gasit un tânăr de aproximativ douăzeci de ani pe deplin conștient", a declarat serviciul de urgenta al paramedicilor Magen David Adom.

Tănărul soldat suferă de răni la umăr și la o mână. A fost dus la ambulanța de terapie intensivă si apoi transferat la spitalul Shaarei Tzedek, în timp i sa oferi primul ajutor pentru a opri sângerarea. El a fost pe deplin conștient și a vorbit în timp ce a fost evacuat.

La o sută de metri de atac, pe lângă Mormântul Patriarhilor, este programată Adloyada, parada tradițională a celebrării Purim, cu participarea a multor copii. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...