Israel

Israel

miercuri, 23 martie 2016

Ministrul israelian acuză Europa că a ignorat pericolul

Ministrul israelian acuză Europa că a ignorat pericolul

Un ministru israelian a acuzat Europa că a ignorat pericolul "celulelor teroriste islamice", în propriile țări și au preferat să critice Israelul.
   
"Repet: mulți sunt cei din Europa care au preferat să se dedice întro nebunie să condamne Israelul, să pună etichete pe produsele Israeliene și să le boicoteze, în timp ce, în același timp, sub nasul cetățenilor continentului sau dezvoltat mii de celule extremiste teroriste ale Islamiștilor" a declarat ministrul Științei și Tehnologiei, Ofir Akunis, ca o reacție la atacurile de la Bruxelles, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook.

Akunis, considerat aproape de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, referindu-se la decizia UE de etichetare a produselor din așezările evreiești din teritoriile palestiniene pentru a le deosebi ca fabricat în Israel.

UE denunță cu regularitate așezările evreiești din teritoriile palestiniene, pe care le consideră ilegale.

"Spre regretul nostru, realitatea a lovit zeci de oameni nevinovați", a spus el, prezentând condoleanțe poporului belgian și familiilor victimelor. Șalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...