Israel

Israel

miercuri, 2 decembrie 2015

Netanyahu confirmă că Israelul "atacă din cănd în cănd Siria"

Netanyahu confirmă că Israelul "atacă din cănd în cănd Siria"


Netanyahu a confirmat ceea ce stiam deja de mult: că Forțele Aeriene Israeliene atacă ocazional amenințările teroriste de pe teritoriul sirian, și anume, baze, arme furnizate de Iran, cu scopul de a ataca Israelul.

Este cunoscut faptul că Israelul este obligat de a distruge armele trimise din Siria în Liban, cu scopul de a fi oferite grupării teroriste, Hizballah. Pănă acum au avut loc aproximativ 5 intervenții aeriene israeline.

În timpul conferinței care a avut loc în Galileea, prim-ministrul israelian a apreciat, de asemenea, coordonarea dintre Israel și Rusia în Siria. Se presupune că Hizballah a reușit să obțină arme chimice din Siria. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...