Israel

Israel

miercuri, 2 decembrie 2015

Netanyahu confirmă că Israelul "atacă din cănd în cănd Siria"

Netanyahu confirmă că Israelul "atacă din cănd în cănd Siria"


Netanyahu a confirmat ceea ce stiam deja de mult: că Forțele Aeriene Israeliene atacă ocazional amenințările teroriste de pe teritoriul sirian, și anume, baze, arme furnizate de Iran, cu scopul de a ataca Israelul.

Este cunoscut faptul că Israelul este obligat de a distruge armele trimise din Siria în Liban, cu scopul de a fi oferite grupării teroriste, Hizballah. Pănă acum au avut loc aproximativ 5 intervenții aeriene israeline.

În timpul conferinței care a avut loc în Galileea, prim-ministrul israelian a apreciat, de asemenea, coordonarea dintre Israel și Rusia în Siria. Se presupune că Hizballah a reușit să obțină arme chimice din Siria. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...