Israel

Israel

duminică, 11 octombrie 2015

Avioanele de război israeliene au bombardat două fabrici de armament în Gaza

Avioanele de război israeliene au bombardat două fabrici de armament în Gaza
Resultado de imagem para imagens israel air forceAvioane de lupta Israel Air Force, au atacat două fabrici de arme a Hamas în nordul Fâșiei Gaza, după ce două rachete au fost trase din enclava de coastă împotriva orașelor israeliene și in urma producerii de ciocniri cu trupele israeliene in zona de frontieră.


Surse palestiniene au confirmat că mai multe obiective au fost atacate în Gaza. Oficialii din Gaza au declarat ca o femeie de 30 de ani si fiica ei de 4 ani au murit în urma exploziei a unei baze a Hamas, care a provocat prăbușirea casei sale in urma exploziilor secundare, probabil ca urmare a exploziilor din fabrica de armament. Alte trei persoane, inclusiv o fetiță de cincisprezece ani, au fost răniți.

Bateriile de apărare antirachetă Iron Dome au doborât o rachetă palestiniană trasa împotriva orasului Ashkelon, în partea de sud. Nu au fost raportate victime sau pagube.

"Forțele de Apărare Israeliene (IDF) sunt de părere că Hamas este responsabil pentru actele de agresiune care provin din Gaza", a declarat purtătorul de cuvânt militar locotenent-colonelul Petru Lerner." În acest weekend am văzut o incitare clara, promovarea de încălcare a suveranității Israelului, confruntarea violentă cu israelienii, "și amenințări la adresa locuitorilor din sudul Israelului, a adăugat el. "Forțele de Apărare Israeliene vor continua să acționeze, pentru a preveni și a învinge pe cei care comploteaza de a face rău civililor israelieni."

Doi adolescenti palestinieni au fost uciși în luptele cu forțele israeliene în zona Khan Yunis, la granița cu Gaza, potrivit presei palestiniene.

Sâmbătă, aproximativ șaptezeci de palestinieni au reușit să se infiltreze pe teritoriul israelian prin gardul de frontieră. Soldații i-au interceptat și cei mai multi au revenit in Gaza. Cinci palestinieni au încercat să scape de soldați si au fost arestați.

Preocupati de escaladarea violenței în Fâșia Gaza, controlată de Hamas, oficialii israelieni au ordonat desfășurarea de baterii anti-rachetă Iron Dome, de asemenea, în Beer Sheva și Ofakim.

Mai multe atacuri a palestinienilor au avut loc in tot Israelul, ceea ce duce ca primarul Ierusalimului sa aprobe portul de arme pentru locuitorii evrei din Ierusalim.

In ultimele saptamani TERORISMUL palestinian în Israel a provocat mai multe crime împotriva cetățenilor civili israelieni. Până când Israel va tolera această violență, nimeni nu știe ... Sperăm ca măsurile punitive să fie resimțite pentru acesti bandiți ... Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...