Israel

Israel

sâmbătă, 5 septembrie 2015

SANHEDRINUL îl condamnă pe papa FRANCISC pentru recunoașterea "PALESTINEI"

SANHEDRINUL îl condamnă pe papa FRANCISC pentru recunoașterea "PALESTINEI"
Resultado de imagem para sinédrioÎntr-o scrisoare adresată  șefului Bisericii Romano-Catolice, Consiliul,  ia cerut ca acesta să termine recunoașterea unui presupus "stat al Palestinei", sau de altfel se va confrunta cu un proces în Ierusalim.

Sinedriul a decis să/l  judece pe capul catolic, după ce a semnat primul "tratat" cu așa zisul "stat Palestina", făcând astfel o recunoaștere oficială, pe 13 mai.
Resultado de imagem para sinédrio

Același Sanhedrin a trimis, de asemenea, o scrisoare președintelui SUA, Hussein Obama, prin care/l convoacă să fie judecat pentru "infracțiuni" împotriva statului evreu.

Atât Obama căt și Papa Francisc au ignorat notificările, însă Sinedriul solicită să existe dreptate și adevăr.


Sanhedrinul a cerut de asemenea Vaticanului de a "rămâne fidel la ceea ce este scris în Scriptură, în numele marilor profeți", la fel l/au sfătuit pe liderul catolic de a instrui Vaticanul că singurul moștenitor de drept la țara lui Israel, este poporul evreu. 

Sanhedrinul va efectua procesul simbolic al liderului catolic, pe data de 9 septembrie, în partea de sus, pe Muntele Sionului, cu căteva zile înainte de Anul Nou evreiesc (Rosh Hashanah) sau mai corect si Scriptural Yom Teruah / Sărbătoarea Trămbițe.

Poate că nu întâmplător, la două săptămâni după acest proces, pe 22 septembrie, liderul catolic va fi bine primit de Hussein Obama la Casa Albă, în capitala SUA, exact în ziua sărbătorii de "Yom Kippur," Ziua Ispășirii

Sanhedrin în ebraică סנהדרין, Sinedriul este numele dat la o combinație de 70 judecători care trebuie să existe după legea iudaică în fiecare oraș. Marele Sinedriu a fost o adunare de judecători evrei care au constituit Curtea Supremă și legiuitorul vechiului Israel. 

Marele Sanhedrin includea un șef sau un print (Nasi), un mare preot (Cohen haGadol), sau un Av Beit Din (un al doilea element ca importanță) și 69 de alți membri care stăteau într-un semicerc. Înainte de distrugerea Ierusalimului în anul 70 d.HM., Marele Sanhedrin se aduna în Templu în timpul zilei. Shalom Israel!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...