Israel

Israel

duminică, 6 septembrie 2015

Astăzi, în istoria evreiască

Astăzi, în istoria evreiască. 
Cu 75 de ani în urmă regele Carol al României a abdicat și a deschis calea pentru Naționalism.


În 6 septembrie 1940 regele Carol al României a cedat la presiunea germaniei, și aceasta a permis fostului ministru al Apărării, Ion Antonescu de a prelua puterea. 

De atunci a început să pună în aplicare programe anti-evreiești, a căror executare o făcea Garda de Fier. 300.000 de persoane (jumătate din populația evreiască), au fost uciși în Romănia în timpul Holocaustului.

La 6 septembrie 1940, Regele Carol al Romăniei a cedat presiunii germane și a abdicat tronul, care a deschis drumul pentru fostul ministru al apărării Ion Antonescu (foto) de a prelua puterea.

După aceea, statul național-socialist a început să pună în aplicare programe anti-evreiești, a căror executare o făcea Garda de Fier, similară cu poliția secretă SS.

Mulți gardieni români s-au alăturat și ei, și au participat la crime în masă împotriva evreilor.
sursa AJN

Un comentariu:

  1. Minciuni sfruntate!Romania nu e vinovata de Holocaust.Lasati-o mai moale cu antisemitismul si industria holocaustului,Antonescu a fost un patriot,normal ca n-a fost pe placul iudeo-masoneriei.Voua va plac cei care conduc Romania in ziua de azi,dar intr-un final n-o sa va iasa!Am urmarit cu placere acest blog,dar incepand de astazi aveti cel mai mare unfollow de la mine!Shalom!

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...