Israel

Israel

duminică, 7 iunie 2015

Netanyahu subliniază ipocrizia "lumi" pentru că nu condamnă rachetele trimise din Gaza

Netanyahu subliniază ipocrizia "lumi" pentru că nu condamnă rachetele trimise din Gaza


Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a condamnat ipocrizia "comunității internaționale" pentru că nu repudiază atacurile cu rachete de către palestinieni din Gaza, spre sudul Israelului.

"Nu am auzit nici un singur membru al comunității internaționale să condamne atacul, și ONU la fel nu spune un cuvânt", a spus Netanyahu. "Mă întreb dacă tăcerea continuă, atunci când se acționează în auto-apărare."

În ultimele săptămâni, facțiuni palestiniene nemulțumite de Hamas, în special auto-intitulata "Brigada Omar", care simpatizează cu statul islamic, a încălcat încetarea focului, prin lansarea de rachete în sudul Israelului.

Sâmbătă noapte, o rachetă a fost lansată în orașul Ashkelon, a căzut într-un spațiu deschis. Israel Air Force a atacat ca răspuns infrastructura teroristă din Fâșia Gaza.

Cel puțin șase rachete au fost trase în Israel de la sfârșitul operațiuni Marja Protectoare, cu aproape un an în urmă. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...