Șeful catolic la numit pe TERORISTUL șef Palestinian "Îngerul păcii"

Șeful catolic la numit pe TERORISTUL șef Palestinian "Îngerul păcii"

La inceputul dimineții de sămbătă, șeful Vaticanului - Papa Francisc I - la primit în audiență privată pe șeful Autorității Palestiniene, terorist sub acoperire "Omul bun" Mahmoud Abbas, pe care l-a onorat cu titlul de "Îngerul păcii" ...

Această întâlnire între cei doi propagatori ai minciuni, a fost la două zile după ce Vaticanul a șocat Israelul cu recunoașterea unui pretins "stat palestinian", deschizând o altă încălcare în relațiile cu guvernul israelian.

Însoțit de o delegație de unsprezece persoane, Abbas la salutat pe pontif la sosirea sa în Palatul Apostolic al lui Simon Magul, și apoi au vorbit în particular. Apoi și-au dăruit căteva cadouri în public, cu relicve și un rozariu, pe care ia binecuvântat. În afară de medalion, pontiful ia dat lui Abbas o copie de Evanghelie "Evangelii Gaudium" în limba engleză.

Întâlnirea sa încheiat cu o îmbrățișare între ei și un adio cu care Abbas ia spus Papei: "Ne vedem mâine", la ceremonia de canonizare.

Mâine dimineață, capul Bisericii Romano-Catolice va canoniza doi sfinți "palestinieni". În timpul ședinței, liderul catolic, la premiat pe liderul palestinian cu un medalion, explicând că acesta simbolizează pe "Îngerul de pace", care "distruge spiritul rău de război."

Într-adevăr absurd, mai ales ca la dat în măna unuia dintre cei mai mari promotori ai urii și a terorismului împotriva statului Israel ...

Dar știm de la cine vine aceste lucruri și nimic nu mai poate admira, după cum Biblia ne avertizează, se confirmă cuvintele profetice ale acestei lumi ", ura împotriva Israelului va crește și mai rău" ... 

Este timpul de trezire cu adevărat, prin a reflecta asupra faptului de a vă numii Creștini, în baza a trei versete false introduse in Scriptură, precum că ucenicii erau numiți Primii Creștini. 

Se pune întrebarea dacă vrei să fi partaș/ă, de a fi în tabăra celor care, în decursul a două mii de ani încearcă să șteargă orice urmă de Iudaism al Urmașilor Ucenici ai lui HaMașia Yașua, Păstorul și Episcopul sufletelor noastre, trimis de Tatăl, adevăratul Creator veșnic, prin a cărui nume unicat avem Măntuire, care este mai mare decât orice instituție oficială, numită Creștinism ... 

Să vedem căteva exemple care demonstrează că acest aspect (Primii Crestini) este un fals : 

În Matei 2:23 spune : A venit acolo şi a locuit într-o cetate numită* Nazaret, ca să se împlinească ce fusese vestit** prin proroci: că El va fi chemat Nazarinean.

În Ioan 1:45-47 spune :  Filip a găsit pe Natanael* şi i-a zis: „Noi am găsit pe Acela despre care a scris Moise** în Lege şi Prorocii♦: pe יהושע Yașua din Nazaret,♦♦ fiul lui Iosif.” Natanael i-a zis: „Poate ieşi ceva bun din Nazaret*?” „Vino şi vezi!” i-a răspuns Filip. יהושע Yașua a văzut pe Natanael venind la El şi a zis despre el: „Iată cu* adevărat un israelit în care nu este vicleşug.”


În Faptele Ap. 24:5 spune :  Am* găsit pe omul acesta, care este o ciumă: pune la cale răzvrătiri printre toţi iudeii de pe tot pămîntul, este mai marele Partidei Nazarinenilor.

Măntuirea vine de la Iudei, El a venit pentru oile pierdute ale lui Israel, Măntuirea va fi pe muntele Sionului, așa că găndește bine dacă vrei să faci parte din sămănța lui Avraam, sau vrei să faci parte din Sămănța Religiei care îmbată pămăntul cu învățăturile sale descrise în Apocalipsa 17 și 18....Ieșiți din această încurcătură numită Babilon !!! Shalom Israel !!!

Comentarii