Israel

Israel

sâmbătă, 30 mai 2015

Premierul turc : "Vom mărșălui pentru a elibera IERUSALIMUL"

Premierul turc : "Vom mărșălui pentru a elibera IERUSALIMUL" 
ErdoganPotrivit unui raport publicat de disidentul palestinian Walid Shoebat, președintele turc Recep Tayyip Erdogan și prim-ministrul turc Ahmet Davutoglu au vorbit la ceremonia de deschidere a aeroportului cu numarul 55 din provincia Hakkari. 

Aeroportul este numit Selahaddin Eyyubi Airport, după numele lui Saladin a dinastiei Ayyubi, conducătorul musulman de origine kurdă, care a cucerit Ierusalimul și care fost un mare dușman al cruciatilor creștini. În timpul ceremoniei, cei doi lideri turci au vorbit despre dorința lor de a cuceri Ierusalimul pentru a restabili Imperiul Otoman.

"Prin voia lui Allah, Ierusalimul aparține kurzilor, turcilor, arabilor și musulmanilor", a declarat Davutoglu.

"Și, după cum strămoșii noștri au luptat cot la cot în Gallipoli, și la fel cum strămoșii noștri au fost împreună pentru a elibera Ierusalimul cu Saladin, vom mărșălui pe aceeași cale pentru a elibera Ierusalimul. Guvernul turc nu face diferența de la est la vest. Avem intenția să reunim toate regiunile națiunii noastre, și vom aduce aceste regiuni din nou împreună.

"Discursul lui Erdogan a fost chiar și mai măreț. El sa proclamat a fi reîncarnarea lui Saladin, care va lovi cu piciorul pe cei pe care îi percepe ca fiind moderni Cruciași ai Ierusalimului, unind lumea musulmană în spatele său, sugerând restaurarea Imperiului Otoman :" Sunt sigur că marele comandant Saladin adună toți oamenii din Orientul Mijlociu într-o armată care va învinge pe cruciați. 

Saladin este martor la ceea ce facem aici spiritual. Am fost în prezența lui spirituală și sunt sunt dirijat de el aici în Hakkari, cu vitejii din Orientul Anatolian curajos din vechea Turcia. "

"Ierusalimul este pentru musulmani, și nu pentru Israel", a adăugat Erdogan. "De ce ar trebui să continuăm să fim prieteni cu cei care călcat cu picioarele pe Muntele Templului? Ei insista ca să fim prieteni? Adică, eu spun, nu merg, deorece " Erdogan a promis să calce pe urmele lui Saladin. "Ei toți promit că tu Saladin ai unit frații din Orientul Mijlociu, precum ne vei uni și pe noi. Saladin a spus "Ierusalimul nu este pentru cruciați." Saladin ne/afost martor, Allah n/ea fost martor. Un popor, un singur steag, o națiune și un stat! "

2 comentarii:

 1. Da Profetul MINCINOS ! Din Apocalipsa sf Ioan este MOHAMMED
  Coranul este o carte foarte de parte de Dumnezeu, si Sf Scriptura, se apropie de crestinism si iudaism, dar e foarte foarte diferit.
  Mohammed alege in Ierusalim si apoi se razgandeste MECCA nici un sfant crestin sau profet iudaic nu a procedat asa...

  RăspundețiȘtergere
 2. Se vede foarte clar cum fortele care pina acum nu se intelegeau intre ele , acum se unesc pt a cuceri ceace nu le apartine .
  Inplinirea profetica este sub ochii nostri dar din pacate f putini vad realitatea , ca Yahweh va aduce la indeplinire profetia cu restabilirea lui Israel si pedepsirea dusmanilor lui . Dragii mei studiati acum Sf Scripturi ca niciodata pt a intelege Adevarul in realitatea lui nefalsificata de multi .
  Sa ne cunoastem timpul cercetarii noastre sa indeplinim conditiile cerute de Yahweh pt a avea parte de fagaduinta nemuririi vesnice si intrarea in imparatia lui Yahsua . Shalom

  RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Iranul și războiul care se apropie

Războiul din Biblie  se apropie în fiecare zi care trece și este mai aproape de a se întâmpla În ultimele zile, escaladarea tensiunilor  ...