Israel

Israel

sâmbătă, 18 aprilie 2015

Israel a instalat un sistem revoluționar pentru a detecta tuneluri de-a lungul frontierei cu Gaza

Israel a instalat un sistem revoluționar pentru a detecta tuneluri de-a lungul frontierei cu Gaza
Mecanismul de apărare va implementa un dispozitiv nou pentru a detecta tuneluri, este dezvoltat de compania Elbit Systems, si folosit la granița cu Fâșia Gaza, în scopul de a proteja pe cetățenii israelieni împotriva infiltrării teroriștilor Hamas.

Mecanismul cuprinde o serie de senzori și colectează informațiile, care sunt analizate de un sistem de control bazat pe algoritme inteligente. 

Metoda identifică exact tunelul și locația, fără a provoca alarme false.

Sistemul este unic in lume, si a fost dezvoltat în Israel în timp record, de către Direcția de Cercetare si Dezvoltare a Ministerului Apărării în colaborare cu industria Israeliana.

După două luni de dezvoltare, Compania internaționala de apărare electronica [ Elbit Sistem ] cu sediul in Israel, a anunțat că oamenii săi de știință au reușit să creeze un sistem eficient care foloseste senzori pentru a detecta activitatea din tunel. Elbit a declarat că dispozitivul va fi instalat de-a lungul frontierei cu Fâșia Gaza.

Potrivit unor rapoarte, dispozitivul costa doua milioane de dolari pe kilometru. Acesta a fost testat cu succes în unele părți ale frontierei și este de așteptat să se extindă de-a lungul gardului de securitate de separare dintre Israel si Gaza.

Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor lui Yahweh, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Yahweh. [Isa.54:17] Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...