Israel

Israel

duminică, 5 aprilie 2015

"Israel a atacat depozite de arme iraniene în Libia"

Raport: "Israel a atacat depozite de arme iraniene în Libia"
An IAF fighter jet on the way to a mission.
Photo Credit: Yissachar Ruas / Tazpit News Agency
Surse de știri arabe au raportat că avioane de luptă neidentificate au distrus depozite de arme  în sudul Libiei, unde au fost depozitate arme achiziționate de către Iran, pentru organizația teroristă islamică palestiniana Hamas.

Potrivit rapoartelor publicate în ziarul Al Watan, publicat în Oman, și în alte medii, depozitele  au fost complet distruse. 

Armele care erau în ele ar fi fost cumpărate de către Iran prin intermediul dealerilor de arme din Sudan și Ciad. Se presupune că armele  au fost introduse ilegal pentru a fi transferate  catre  Hamas  prin Egipt, prin tunelurile săpate  între Peninsula Sinai și Gaza.

Rapoartele susțin că distrugerea depozitelor de arme din sudul Libiei, au fost efectuate  în coordonare cu serviciul de  inteligență și  securitate din Egipt.

Raportul arată că depozitele au fost situate intr-un aerodrom mic din sudul Libiei.

Al Watan a adăugat că Egiptul a permis ca avioanele de război israeliene sa survoleze  prin spațiul său aerian, în drum spre  Libia.


Israelul nu a confirmat oficial atacul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...