Acordurile recente dintre TURCIA - IRAN - RUSIA completează realitatea profetică din Ezekiel 38 & 39

Acordurile recente dintre TURCIA - IRAN - RUSIA completează realitatea profetică din Ezekiel 38 & 39
Anunțul facut de Putin, prin care va ridica embargoul asupra Iranului, de a vinde rachete sol-aer S-300, după 5 ani de embargo, este evident, confirmarea dusă  de politica lui Obama Hussein, prin care deschide prietenia cu Iranul pentru a rivaliza cu Rusia, pentru a-si consolida legăturile economice și militare cu Iranul.

Pe de altă parte, vânzarea de rachete către Iran este un pas periculos pentru a deschide calea războiului, așa dupa cum Israelul a examinat deja că orice livrare de aceste rachete catre Iran va sa depășii "linia roșie". Să ne amintim că in ultimii doi ani Israelul a atacat și a distrus în Siria mai multe transporturi de rachete rusești S-300, pentru a preveni astfel ca aceste rachete de croazieră sa devena operaționale.

Deși unii comentatori cred că Israelul va ataca Iranul numai dacă va fi cu "funia în jurul gâtului său," adevărul este că, pe de altă parte, îmbunătățirea sistemelor de apărare antiaeriană de catre Iran, ar putea anula un raid aerian probabil al Israelului asupra instalațiilor nucleare iraniene ...

Sistemele actuale Iraniene nu pot opri atacurile israeliene, dar cu ajutorul prietenului Rus lucrurile se pot schimba dramatic.

Israelul a reacționat la această evoluție, spunând că vânzarea de echipamente militare către Iran "este rezultatul direct" al recentului acord încheiat între marile puteri și Iran.

Pentru Israel, acest avans periculos al Iranului de a obține acest acord nuclear recent,  prin ridicarea sancțiunilor, Iranul nu va exploata pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale poporului său, ci mai degrabă va achiziționa masiv echipament militar ...

Mijloacele de orbire colectivă a lideri mondiali, de catre Iran, profitând de "generozitatea și buna-credință", pune în mișcare tot mai mult scopul său final: distrugerea completă a statului Israel.

Armarea grupului Hizballah, instalat în nordul frontierei Israelului cu Liban, Iranul se pregătește pentru un conflict mare cu Israelul. Resetarea grupului terorist islamic Iranian, Hizballah, sa întensificat in ultimele săptămâni, prin tăcerea liderilor mondiali, în special noul prieten al Iranului, actualul președinte american, Hussein Obama.

De asemenea, este cunoscut faptul că în ultimele luni, delegații iranieni au ajuns in Fâșia Gaza. În plus, există informații care arată furnizarea de arme iraniene catre militanții islamici a Hamas în Fâșia Gaza.

În ultimele luni Iranul a încercat, de asemenea, să se stabilească pe Înălțimile Golan, direct spre teritoriul israelian.

Potrivit informațiilor de la experți israelieni, ridicarea sancțiunilor asupra Iranului va permite să primească miliarde de dolari, care vor fi mai mult decât probabil utilizati pentru finanțarea grupurilor teroriste islamice Hizballah și Hamas, pentru a lupta împotriva Israelului.

Pentru cercetatorii profeției biblice, este clara apropierea recenta între cele două țări islamice, Turcia si Iran, unite prin ura față de Israel, dar dezbinate în pozițiile lor pe credința islamică.

În timp ce Iranul este predominant șiit, Turcia este in mare parte sunnita, având în vedere parerile contrare privind actualul conflict din Orientul Mijlociu.

Cazul cel mai vizibil este cel al Siriei, unde regimul turc a lui Erdogan nu al suporta pe dictatorul sirian Bashar al-Assad, și care sprijina grupurile rebele armate, în timp ce regimul ayatollahilor iranieni continua să sprijine Regimul sirian curent.

Iranul sa opus la conflictul din Irak, insa Turcia sprijina gruparea terorista ISIS, care dezmembreaza Irakul si Siria, de asemenea, Iranul sprijina  acțiunea militară actuală care are loc în Yemen, insa Turcia susține partea sunnita condusa de Arabia Saudită printro confederație de state arabe care ataca rebelii Houthis susținuti de Iranul șiit.
HizbAllah Iranian - Salut Nazi
Dar, în ciuda tuturor acestor diferențe și poziții, interesele economice vorbesc mai tare ...
Președintele turc Erdogan, în timpul vizitei sale la Teheran, a avut ocazia de a consolida relațiile economice dintre cele două puteri, în special în această perioadă în care sancțiunile economice impuse Iranului sunt ridicate. 

Predictiile arata că, până la sfârșitul anului comerțul dintre cele două țări să ajungă la 30 de miliarde de dolari. Turcia este deosebit de interesata de gaze naturale și petrol din Iran, cu siguranță vândute la prețuri foarte mici.

Avizul analiștilor politici este că această vizită a lui Erdogan in Iran, a servit pentru a pune relația dintre cele două țări pe drumul cel bun. 

Profețiile referitoare la "ultimele zile", dezvăluie o invazie militară asupra Israelului din partea lui Gog și Magog [probabil Rusia de azi], în fața unei confederații a țărilor din zona, printre care ies în evidență Togarma [Turcia de astăzi] și Persia [Iranul de acum].

Până nu demult, Israel și Turcia s-au bucurat de relații excelente politice și comerciale, insa nu se întâmplă în prezent, cu un președinte antisemit, profund islamic. De asemenea, nu este de așteptat ca cele două țări - Turcia și Iran - în calitate de împărțiti religiosi, ar trebui să stea unul lângă altul în relațiile comerciale și probabil politice. Dar era necesar să fie așa ? ... Cu astfel de aliniere profetică se poate vedea începerea conflictului descris in Ezechiel 38&39..... Shalom Israel !!!

http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/index.php?pagina=1825308984_37

http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/index.php?pagina=1825457124_14

Comentarii