Islamul creat de Vatican

Cum a creat Vaticanul, Islamul
Screen Shot 2014-09-16 at 8.45.28 PMEx-preot iezuit, Alberto Rivera, caruia i-a fost spus de catre Cardinalul Bea în timp ce a fost in Vatican.

Această informație a venit de la Alberto Rivera, fostul preot iezuit. Este extras din cartea "Profetul", publicata de Chick Publications, PO Box 662, Chino CA 91708. 

De la publicarea sa, după mai multe încercări nereușite asupra vieții lui, a murit subit de intoxicație alimentara. Mărturia lui nu ar trebui să fie redusa la tăcere. 

Dr. Rivera ne vorbește încă ...
Ceea ce am de gând să-ți spun este ceea ce am învățat în briefing-urile secrete de la Vatican, când am fost un preot iezuit, sub jurământ și inducție. Un cardinal iezuit pe nume Augustin Bea ne-a arătat cât de disperati erau romano-catolicii ca sa sfarseasca cu Ierusalimul in secolului al treilea. 

Datorita istoriei sale religioase și locația sa strategică, cetatea sfântă a fost considerata o comoară neprețuită. Un sistem a trebuit să fie dezvoltat pentru a face din Ierusalim o cetate romano-catolica.

Marea sursă neexploatată de forța de muncă, prin care se putea face acest lucru au fost copiii lui Ismael, prin care săracimea Araba a căzut victimă la unul dintre planurile cele mai inteligente concepute vreodată de puterile întunericului. 

Urmasii ucenicilor mergeau pretutindeni predicand Vestea Buna prin a înființa adunari mici, dar au întâlnit peste tot opoziții grele. Atât evreii traditionalisti cat și guvernul Imperiului Roman au persecutat credincioșii în haMashiya pentru a opri răspândirea lor si a credintei lui Yashua. 

Dar pina la urma iudeii s-au răzvrătit împotriva Romei, iar în anul 70 d.HM., armatele romane conduse de generalul Titus au distrus Ierusalimul și Marele Templu evreiesc, care a fost inima credintei evreiesti ... prin împlinirea profeției lui haMashiyah din Matei 24:2 ----La ieşirea* din Templu, pe cînd mergea יהושע Yașua, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului. Dar יהושע Yașua le-a zis: „Vedeţi voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu* va rămîne aici piatră pe piatră care să nu fie dărîmată.”

Pe aceast pamant sfânt unde se afla odată templul, stă acuma Domul si Moscheaca al doilea cel mai sfint loc a Islamului. Corupția, apatia, lăcomia, cruzimea, perversiunea și rebeliunea a fost mâncarea Imperiului Roman, și a fost gata să se prăbușească. Persecuția împotriva Urmasilor lui Yahshua a fost inutila, deoarece au continuat să-și dea viața pentru Vestea Buna a lui haMashiya.

Singurul mod in care Satana ar putea opri această împungere a fost de a crea o falsă religie numita "Creștinism" pentru ca să distrugă lucrarea lui YaHWeH. Soluția a fost în Roma. Religia lor a venit din Babilonul antic, și tot ce avea nevoie era de o operatie estetica. Acest lucru nu sa întâmplat peste noapte, dar a început în scrierile parintilor adunarii timpurii, din scriptura.

Prin scrierile lor, o nouă religie a luat forma. Statuia lui Jupiter în Roma, a fost în cele din urmă numita Sf. Petru, iar statuia lui Venus a fost schimbata in Fecioara Maria. Locul ales pentru sediul acestei religii, a fost pe una dintre cele șapte coline numită "Vaticanus", pe locul Templului Satanic a lui Janus, numit Sarpele scufundării.

Marea Religie contrafăcuta, Romano-Catolicism, numita "Mister, Babilonul cel mare, mama curvelor și spurcăciunilor de pe pamant" - Apocalipsa 17 :1-6, Ea a fost ridicata pentru a bloca Vestea Buna, prin sacrificarea credincioșilor în haMashiya, prin crearea de religii noi, prin a provoca războaie și să facă ca națiunile-popoarele sa se îmbată din vinul curviei ei(invataturile ei) după cum am vazut, vom vedea si vedem ce se intampla in zilele noastre.

Apoi, unul* din cei şapte îngeri care ţineau cele şapte potire a venit de a vorbit cu mine şi mi-a zis: „Vino să-ţi** arăt judecata Curvei♦ celei mari, care♦♦ şade pe ape mari.

Cu* ea au curvit împăraţii pămîntului; şi locuitorii pămîntului s-au** îmbătat de vinul curviei ei!”

Şi m-a dus în Duhul într-un* pustiu. Şi am văzut o femeie şezînd pe** o fiară de culoare stacojie, plină cu nume♦ de hulă şi♦♦fiara avea şapte capete şi zece*♦ coarne.

Femeia aceasta era* îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită** cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea♦ în mînă un potir de aur plin♦♦ de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei.
Pe frunte purta scris un nume, o taină*: „Babilonul cel** Mare, mama♦ curvelor şi spurcăciunilor pămîntului.”


Şi am văzut pe* femeia aceasta, îmbătată de** sîngele sfinţilor şi de sîngele ucenicilor♦ lui יהושע Yașua. Cînd am văzut-o, m-am mirat minune mare.(Apoc.17:1-6)

Aceste doua religii majore au un lucru în comun - fiecare are un loc sfânt, unde se uita pentru închinare, Romano-Catolicismul se uita spre Vatican ca Cetate Sfântă, iar Musulmanii se uita spre Mecca, ca orașul lor Sfant.

La început, vizitatorii arabi aduceau daruri la "Casa lui Allah", iar deținătorii din Kaaba au fost multumitori pentru toți cei care au venit. Unii si-au adus idolii lor și astfel acești idoli au fost plasati în interiorul sanctuarului. 

Într-o dispută tribala, peste un timp, (Zamzam) comoara din Kaaba și ofertele pelerinilor au fost aruncate în cele din urmă intr-o fantana adâncă, unde a fost umpluta cu nisip si astfel comoara a dispărut. Mulți ani mai târziu, lui Adb Al-Muttalib ia fost data o viziune, spunându-i ca cine gaseste comoara va fi a lui. El a devenit eroul din Mecca, si a fost destinat să fie bunicul lui Muhammad. 

Inainte de acest timp, Augustin a devenit episcop al Africi de Nord, si a fost foarte eficient ca sa-i aduca pe arabi la romano-catolicism, inclusiv triburi întregi. Intre acesti arabi convertiti la catolicism, sa nascut noțiunea de a căuta un profet arab. 

Tatal lui Mohamed a murit de boli, iar copiii născuți de famíliile arabe, în locuri cum ar fi Mecca, au fost trimisi în deșert, pentru a fi alăptați și a petrece o parte din copilărie cu triburile de beduini, ca sa evite bolile din orașe.

După ce mama și bunicul său au murit, Muhammad a stat cu unchiul său, atunci un calugar romano-catolic a recunoscut identitatea lui, și a zis: Ia copilul fratelui tau, du-l înapoi în țara ta și protejeaza-l de evrei, si lucruri mari se vor face prin acest copil al fratelui tău

Călugărul romano-catolic, astfel dar a raspandit flacarile persecuțiilor viitoare impotriva iudeilor de catre adepți lui Mohammed. Vaticanul dorea cu disperare Ierusalimul, din cauza semnificației sale religioase, dar a fost blocat de evrei. 

O altă problemă au fost credincioși adevărați, urmasii lui Yashua care propovaduiau Vestea Buna, Romano-Catolicismul a fost în creștere si în mare putere, dar nu tolera opoziția. Vaticanul a trebuit să creeze o armă, pentru ai elimina pe evrei si pe credincioșii lui Yashua care au refuzat să accepte sa adere la romano-catolicism.

Privind spre Orientul Mijlociu, a văzut poporul arab ca o sursă de forță, care sa facă aceasta munca murdara. Unii arabi au devenit romano-catolici, și au fost utilizati în comunicarea de informatii pentru liderii din Roma, alții au fost folositi într-o rețea de spionaj de a informa Roma si a controla marile mulțimi care respingeau Catolicismul. 

Când " Sf. Augustin "a apărut pe scena, el stia ce se întâmplă. Mănăstirile lui au servit ca baze pentru a căuta si distruge manuscrisele biblice deținute de credincioșii adevărați.

Vaticanul a vrut să creeze un Mesia pentru arabi, cineva care ar putea fi un mare lider, un om cu carisma, care ar putea antrena și în cele din urmă sa uneasca pe toti arabii non-catolici, creând astfel o armata pternica care sa captureze în cele din urmă Ierusalimul pentru Papa.

In "Briefingul" Vaticanului, Cardinalul Bea a spus această poveste: O doamnă arabă bogată, care era un adept fidel al Papei, a avut o misiune importanta in aceasta drama extraordinara. Era o văduvă, pe nume Khadija. Ea a dat averea ei la Biserică și sa retras la o mănăstire, dar care ia fost data in atributie. 

Ea a trebuit să găsească un om tânăr, care putea fi utilizat de către Vatican, pentru a crea o noua Religie, si care sa fie un Mesia pentru copiii lui Ismael. 

Khadija a avut un văr, pe nume Waraquah, care a fost de asemenea un credincios romano-catolic, a fost plasat de Vatican într-un rol de consultant a lui Mohamed. El a avut o influenta foarte puternica asupra lui Muhammad.

Papa Grigorie I și Bonifaciu IV, l-au finanțat pe Muhammad. Cantități mari de aur și argint au fost colectate de către Imperiul Roman, și magazinate in vastele subterane de la Roma. Papii, ca succesori ai Cezarilor, au avuta cces la acest aur și argint, pe care l-au folosit pentru al finanța pe Mohammad.

Augustin de Hipona, poate fi numit  părintele real al Islamului, pentru-că in scrierile sale sunt expuse tehnicile mercenare, folosind forme de deghizare pentru a avansa Împărăția Papala. 

Muhammad a trait în timpul domniilor a mai multor papi. Doi papi, au fost principalii responsabili pentru cariera lui Muhammad, care ulterior a dat naștere la cuceriri sangeroase. 

Primul Papa a fost Grigorie I, care la trimis pe Augustin in Anglia, în scopul de ai opri pe Celti. Al doilea, a fost Papa Bonifaciu al IV-lea. Ambii au fost facuti Sfinti de Vatican, în semn de recunoaștere a eforturilor lor, de a elimina vechi rivali ai Romei. 

Islamul, este o deghizare perfectă pentru Vatican, pentru că la suprafața, cele două religii par sa fie foarte diferite.

Profesorii iezuiți, au fost trimisi la tânărul Muhammad, pentru a fi instruit intensiv. Mohamed a studiat lucrările lui Augustin, prin care l-au pregătit să fie numit marele profet. Vaticanul avea multi adepti catolici Arabi în întreaga Africa de Nord, care propovaduiau povestea unui mare lider, care este pe cale să se ridice între oameni, și care a fost ales de DumneZeul lor. 

Când Mohamed era pregătit, a fost informat că dușmanii lui sunt evreii, și ca unicii credinciosi adevărați, erau catolicii. El a fost învățat că cei care nu erau catolici, erau impostori foarte răi, și ca ar trebui să fie distrusi.

Mahomed a inceput sa primeasca asa zisele "revelații divine", la fel și soția lui catolica, și vărul lui Waraquah, care la ajutat sa le interpreteze. Apoi a venit Coranul

În al cincilea an, al misiunii lui Mahomed, a venit persecutarea adepților săi, pentru că au refuzat să se închine la idolii din Kaaba.

Muhammad ia înstruit pe unii dintre ei să fugă la Abysinnia, unde Negus, era regele Catolic Roman, si ca le va accepta, deorece punctul de vedere a lui Mohammed despre Fecioara Maria era identic doctrinei romano-catolice. Astfel dar acesti Musulmani, au  primit  protecție din partea regelui, din cauza revelațiilor lui Mohamed.

Muhammad a cucerit Mecca și mai târziu Kaaba. 


Istoria ne arata ca înainte de a fi existat Islamul, Sabeenii din Arabia se închinau Zeiței Lunii, care a fost casatorita cu Zeul Soare. Ei au dat naștere la trei zeițe, care au fost adorate în întreaga lume Araba ca "Fiicele lui DominiZeus(DumneZeu)

Un astfel de idol a fost descoperit la Hațor în Israel, în anul 1950, care arată un D-Zeu pe un tron cu o semiluna pe piept. Muhammad a afirmat ca a avut o viziune de la acest DumneZeu, și ca i sa spus: Tu ești mesagerul lui Alláh. Acest lucru a dat nastere la cariera sa de profet. 

In momentul în care Muhammad a murit, religia Islamului, practic explodează. Triburile Nomade Arabe si-au unit forțele în numele lui Allah și a profetului Muhammad. Unele dintre scrieri a lui Muhammad au fost plasate în Coran, altele nu au fost publicate niciodată.

Ele sunt acum în mâinile oamenilor de rang înalt (Ayatollahi) ale credinței islamice. Când Cardinalul Bea a împărtășit acest lucruri la Vatican, el a spus: "Aceste scrieri sunt bine pazite, ele conțin informații care leaga Vaticanul cu crearea Islamului". Ambele părți au multe informatii despre cealaltă parte, care, dacă ar fi expuse, ar putea crea un mega scandal, si care ar fi un dezastru pentru ambele religii.

Papa a fost recunoscut de Mohamed ca representant a lui DumneZeu pe pământ, acest lucru a făcut ca urmasii lui Muhammad să se teamă și să-l respecte pe Papa ca un "sfânt". 

Papa a reactionat rapid și a emis pliante prin care permitea generalilor arabi sa cucereasca națiuni din Africa de Nord. Vaticanul a ajutat la finanțarea construcției a acestor armate islamice uriașe, în schimbul a trei favoruri: 

1. Eliminarea evreilor și a credincioșilor adevărați in Yashua, pe care el lea numit eretici.
2. Protejarea călugărilor Augustinieni și Romano-Catolici. 
3. Cucerirea Ierusalimului pentru "Sanctitatea Sa" Papa de la Vatican. 

Timpul trecea, si puterea Islamului crestea foarte mult ... evreii și urmasii lui Yashua au fost sacrificati, iar Ierusalimul a căzut în mâinile Islamului.

Romano-catolicii niciodata nu au fost atacati, nici altarele lor nu au fost daramate în această perioadă, dar când papa a cerut Ierusalimul, el a fost surprins de raspunsul generalilor Arabi de a nu-l primi, deorece ei au avut un foarte mare succes militar, prin care nu au putut fi intimidati de papa -. nimic nu putea schimba propriile lor planuri la acel moment.

Muhammad a scris că, Avraam la oferit pe Ismael ca sacrificiu, dar Scriptura spune că Isaac era sacrificiul, dar Muhammad a îndepărtat numele lui Isaac și a introdus numele lui Ismael. 

Ca urmare a acestei viziuni a lui Mahomed, Musulmanii au construit o moschee, Domul Stâncii, în onoarea lui Ismael pe locasul templului evreiesc, care a fost distrus în anul 70 d.HM.. 

Acest lucru a făcut ca Ierusalimul sa fie al doilea loc sfant în credința Islamului. Cum puteau ei să dea un sanctuar sfânt pentru papa, fără a provoca o revoltă? Papa si-a dat seama că ceea ce au creat, a fost scăpat de sub control, atunci când a aflat ca l-au facut pe "Sanctitatea Sa", Infidel. 

Generalii musulmani erau determinati a cuceri lumea pentru DumneZeul lor, Allah, și s-au întors împotriva Europei. Ambasadorii islamici, apropiati de Papa, au cerut aprobari papale pentru a li se dea permisiunea de a invada țările europene. Vaticanul a fost indignat, războiul era inevitabil. 

Puterea temporală de a controla lumea, era considerata ca dreptul fundamental al Papei, el nu dorea să o împartă cu cei pe care el ai considera păgâni. 

Papa si-a ridicat armatele, pe care le-a numit Cruciade, pentru a preveni pe presupusii fii a lui Ismael, de a pune mana pe Europa Catolică. Cruciadele au durat timp de secole și Ierusalimul a alunecat din mâinile papei. 

Turcia a căzut, Spania și Portugalia au fost invadate de forțele islamice. În Portugalia, au chemat un sat de lângă un munte, " Fatima ", în onoarea fiicei lui Mahomed, care niciodată nu a visat ca va deveni faimoasa, si care astazi a ajuns sa fie al doilea locas de inchinare dupa Vatican, al Catolicilor. 

Ani mai târziu, când armatele musulmane au fost poziționate în insulele Sardinia și Corsica, ca să invadeze Italia, a existat o problemă serioasă, generalii islamici si-au dat seama că erau foarte obositi, era timpul pentru discuții de pace. 

Unul dintre negociatori a fost Francisc de Assisi. Ca rezultat al negocierilor, musulmanii au fost lăsati să ocupe Turcia, care facea parte dintr-o religie papala, iar catolicii au fost lăsati să ocupe Libanul, din lumea arabă. De asemenea, sa convenit că musulmanii pot construi moschei în tarile catolice fără interferența, în timp ce romano-catolicismul putea înflori în tarile arabe.

Controlul adevărului a fost ținut departe de musulmani, prin Ayatolahi islamici, călugărițe și călugări. Vaticanul a creat, de asemenea, o campanie de ura intre arabii musulmani și evrei.

Planul următor a fost de a controla Islamul. În 1910, Portugalia a devenit o tara Socialista. 
Steagurile roșii au aparut și Biserica Catolică intampina o mare problemă. Un numar tot mai mare de oameni au fost împotriva bisericii catolice. Iezuitii doreau Rusia implicata.

Asa zisele viziuni de la Fatima, puteau juca un rol-cheie, prin a atrage din nou Islamul la Biserica Catolica Mama. In 1917," Fecioara "a apărut la Fatima.

Fecioara a fost un succes răsunător, ceea ce a facut ca mulțimile sa intre în extaz. Ca urmare, Socialiștii din Portugalia au suferit o mare deruta. Romano-catolicii din întreaga lume au început să se roage pentru convertirea Rusiei, și astfel iezuiții prin viziunile de la Fatima puteau deține răspândirea bunelor relații publice în lumea musulmană. 

Arabii credeau ca catolicii o onorau pe Fatima, fiica lui Muhammad, este ceea ce iezuitii au vrut ca musulmanii sa creada, ca urmare a viziunii de la Fatima, care a fost o farsă creata de iezuiți. 

Dupa un timp, cu binecuvantarea Papei Pius al XII-lea, Crestinul Hitler, a ordonat armatei naziste sa zdrobeasca Rusia Crestin Ortodoxa, si astfel a reusit sa extermine peste 6 milioane de evrei. 

Câțiva ani mai târziu dupa ce a pierdut al doilea razboi mondial, Papa Pius al XII-lea a surprins lumea cu viziunea sa, in care se facea  ca soarele dansa, pentru a mentine farsa cu Fatima la știri. A fost un ShowBiz foarte mare și spectacol religios înghițit de lume. 

Nu este surprinzator ca, Papa Pius a fost unicul care a vazut acea viziune. Ca urmare, o armata de adepți a crescut în lume, în total milioane de catolici dispusi să moară pentru Fecioara, pe care nu a vazut-o nimeni in acea viziune.

Iezuitii o au pe Fecioara, programata sa apara de patru sau cinci ori în China, Rusia, si cu aparitii majore in SUA. Aparițiile Fecioarei la Fatima, au marcat punctul de cotitură in istoria lumii musulmane. După moartea fiicei sale, Muhammad a scris : Este cea mai sacra dintre toate femeile din Paradis, alături de Fecioara Maria.


Mahomed a crezut că Fecioara Maria a ales să fie cunoscuta sub numele de Maica Domnului din Fátima, ca un semn și o promisiune pentru musulmani. Episcopul Sheen a reamintit că statuile Fecioarei de la Fatima sunt primite cu entuziasm de către musulmanii din Africa, India și alte locuri, și că acum, mulți musulmani intră in Bisericile Romano-Catolice. 
 .... date extrase din sursa http://www.jewsnews.co.il/....

Comentarii

  1. Excelent materialul. O singura mentiune: Iezuitii apar in 1540 pentru a contracara influenta reformelor protestante pornite in 1517 de Martin Luther.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va temeti, Vaticanul va fi distrus complet in timpul si dupa cel de-al treilea razboi mondial!!! Atunci si evreii si ortodocsii vor scapa si de Roma si de islam, cei mai mari dusmani ai evreilor si ortodocsilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa dispara si ortodocsii cu odolii lor so traditiiile..si sa ramana doar Hristos cu Biblia si invataturile lui!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Roberta, nu spera sa dispara ortodocsii, fii sigugura ca asa va fi. Dupa, nu vor mai exista nici nici ortodocsi, nici catolici, nici .... Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)