Israel

Israel

duminică, 25 ianuarie 2015

Califatul Islamic - Recep Tayyip Erdogan prezintă un grup de 16 războinici

Imperiul Turciei - Recep Tayyip Erdogan prezintă un grup de 16 războinici De-a lungul existenței sale, a ținut Israelul ca un teritoriu cucerit din 1516. 

Cu sediul in actualul Istambul, turcii nu au avut origine total arabă, dar au fost responsabili pentru consolidarea credinței islamice în toate domeniile imperiului.

Evreii și celelalte popoare au plătit întotdeauna impozite mari, și au suferit mult sub dominația otomană. În ianuarie 2015, un mesaj a fost dat lumii: Imperiul turc revine din nou. 

În timpul vizitei președintelui palestinian Mahmoud Abbas, în luxosul palat prezidențial a lui Recep Tayyip Erdogan, unde un grup de 16 "războinici", cu costume tipice și înarmați cu scuturi și săbii, au reamintit lumii, istoria Turciei.

Fiecare soldat dintre ei simbolizeaza unul din cele 16 "imperii" ale istoriei turce, începănd cu nomazii Xiongnu din Mongolia, din al doilea secol, până la otomanii din perioadele mongolilor și seleucilor. 

În timp ce pentru mulți, prezenta celor 16 soldati a fost pur și simplu un eveniment cultural, experții in istorie cred că, aceasta este o încercare de a "seduce alegătorii naționaliști conservatori și susținători ai unui regim puternic." Potrivit declarației guvernului turc, "cei 16 războinici" vor fi parte la toate vizitele facute de persoane importante in Turcia.

Faptul că vizita lui Abbas in Turcia, un președinte palestinian, al unui stat care nu este recunoscut de ONU, ar putea fi o amenințare voalată la adresa Israelului, turcii, daca ar invada Israelul, ar da mână de guvernare palestinienilor, așa cum au făcut-o în trecut. 

Potrivit raportului, cunoscut sub numele de WikiLeaks, Erdogan "pur și simplu urăște Israelul."

În ultimele luni, Turcia a arătat lumii, fața cea mai radicală. Anul trecut, la găzduit pe Sheikul Yusuf al-Qaradawi, președintele Uniunii Internaționale a inteleptilor musulmani, care reprezintă cel mai mare grup de savanți musulmani din întreaga lume, care a anunțat: "Spre deosebire de ceea ce a fost în trecut, califatul de astăzi ar trebui să fie stabilit printr-un numar de state, reglementate de Sharia [legea islamică], și susținută de autorități și oamenii in formă de federație sau confederație. "

Câteva săptămâni mai târziu, un important lider musulman, prieten al Președintului Erdogan a anunțat: "Isus Hristos este din nou printre noi." În noiembrie, Biroul pentru Afaceri Religioase al președintelui, a realizat o întâlnire cu 76 de lideri musulmani din 40 de țări, pentru a stabili strategii pentru extinderea Islamului în America Latină, unicul continent din lume in care nu are un număr semnificativ de musulmani.

În plus, a fost raportat în presă că a existat o "recrutare semnificativa de cetățeni turci de către Statul Islamic(ISIS)". Cel puțin 1000 de turci lupta impreuna cu Statul Islamic în Irak și Siria. 

Apropierea lui Erdogan de Statul Islamic radical, este confirmată de cel mai important lider spiritual al Fratiei Musulmane, Sheikul Yusuf al-Qaradawi. Vorbind la televizor, el a spus: "Turcia este statul Califat, iar Istanbul este capitala ... Turcia uneste religia lumii arabe [Sunniții], și persană [Shitii], Asia și Africa, și ei membrii ai Califatului, ar trebui să să se bazeze pe această țară [Turcia] ". Informatii Times of Israel....Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...