Atac terorist asupra unui autobuz la Tel Aviv: Treisprezece răniți

Atac terorist asupra unui autobuz la Tel Aviv: Treisprezece răniți
Un terorist palestinian a înjunghiat treisprezece persoane persoane în această dimineață, 7:30 ora Israel, care călătoreau în linia de autobuz 40, a companiei Dan Tel Aviv, de pe Avenida Menachem Begin. 

Paramedicii serviciului de urgență Magen David Adom, au tratat răniți la locul faptei.

Statutul celor patru a răniți a fost descris ca fiind "foarte grav", alte trei perosane au suferit leziuni moderate și șase leziuni minore. 

Victimele au fost duse la Spitalul de urgență Ichilov (Tel Aviv) și Spitalul Sheba din Tel Hashomer (Ramat Gan).

O echipa de la unitatea Nahshon a Serviciului Penitenciar, care călătorea în zona, a urmarit 
teroristul, care a fost ranit la picioare prin impuscare, dupa care a fost arestat. 

Grupul Special Nahșon escorta deținuți spre instanța de judecată din Tel Aviv, in drum au identificat suspectul si au deschis focul asupra lui și l-au arestat. Teroristul a fost dus la Spitalul Wolfson din Bat Yam.
Hamza Muhammed Hassan Matrouk, 22ani din Tulkarm

Un martor care călătorea într-o mașină în spatele autobuzului, a raportat că a văzut pasagerii țipând și într-o stare de isterie.

Potrivit martorilor, șoferul autobuzului a fost prima țintă a atacatorului. Ușile au rămas închise, astfel încât Teroristul a înjunghiat mai multe persoane, ceva mai târziu, cineva din autobus a reusit să deschidă ușile, din care au iesit zeci de oameni într-o panică.

Hamas a răspuns la atac, spunând că a fost "un act eroic și curajos, și că acesta este începutul celei de a treia Intifada." Shalom Israel !!!

Comentarii