Israel

Israel

marți, 18 noiembrie 2014

Masacru în Ierusalim: Cinci evrei uciși într-o sinagogă

Masacru în Ierusalim: Cinci evrei uciși într-o sinagogă
Doi teroriști palestinieni au ucis cinci  oameni care se rugau într-o sinagogă "Kehilat Bnei Tora" in cartierul Har Nof din Ierusalim.

Alte opt persoane au fost rănite, trei dintre ele sunt în stare gravă și au fost evacuate si duse la spitalul Hadassah Ein Kerem și Neve Zedek al capitalei.

Teroriști palestinieni au fost uciși în timpul unei scurte confruntari cu poliția, care au ajuns repede la locul masacrului. Printre cei răniți au fost doi polițiști.


Potrivit rapoartelor, cei doi teroriști, nativii din Ierusalimul de Est, și înarmați cu arme, topoare și pumnale, au ajuns  pe strada Rabbi Shimon Agassi, care include o sinagogă și o Yeshiva (academie rabinică), unde au atacat din două locuri pe cei care au fost prezenți la rugăciunea de dimineață. Actualizare :  dupa unele surse se indica 4 morti, iar altele 5..... Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...