sâmbătă, 2 august 2014

Reacția Uniunii Europene față de Hamas este absolut rușinoasă

Reacția  Uniunii Europene față de Hamas este absolut  rușinoasă
Anti-Defamation League a lăudat Statele Unite, Organizația Națiunilor Unite și Canada pentru condamnarea emisă împotriva Hamas în urma răpirii locotenentului  Hadar Goldin de 23 ani, din Kfar Saba, si uciderea a doi soldati israelieni, deasemenea a remarcat faptul că tăcerea Europeana pe aceasta tema este "asurzitoare".

Cei doi soldați uciși în incident au fost identificati ca fiind : Banaya Sarel, 26 ani, din Kiryat Arba, și Sergent major Gidoni Liel, 20 ani, din Ierusalim, din Brigada Givati​​.

Reprezentanta Uniunii Europene (UE) în Israel, a emis o declarație plângându-se de incalcarea armistițiului de 72 de ore; dar foarte semnificativ sa abținut de a menționa atacul Hamas de lângă Rafah, la mai puțin de două ore de la intrarea în vigoare a armistițiului.

" Reacția  Uniunii Europene față de Hamas este absolut rușinoasă", a declarat ADL. "UE nu da nici o vina pe Hamas pentru încălcarea armistițiului, care a omorât doi soldați israelieni și a răpit un altul, în timpul încetării focului, UE nu a menționat nimic de Hamas, și astfel dă frâu liber Hamasului de asi aplica metodele teroriste, in schimb face apel la ambele părți să continue încetarea focului, ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic. "

"Conducerea SUA se manifestă fata de brutalitatea Hamasului, si în cele din urmă, pentru a proteja vieți omenești și a apăra normele și standardele internaționale care sunt ignorate în esență de natura vicioasa a Hamas, și care este hotărât de a extinde această confruntare."

Președintele Barack Obama a cerut Hamas să elibereze necondiționat pe locotenentul Hadar Goldin, capturat de Hamas in timpul de încetare a focului în Gaza.

"Am fost foarte clar în toată această criză: Israelul are dreptul să se apere." a declarat Președintele Barack Obama.

Președintele a subliniat că "nici o țară nu poate tolera ploaia de rachete asupra orașelor lor. Nici o tara nu poate tolera ca în teritoriul său sa fie săpate tuneluri pentru a fi utilizate în scopul de a lansa atacuri teroriste."

Dar Obama a mai spus că majorarea victimelor în rândul civililor din Gaza reprezintă o problemă serioasă. "Am fost, de asemenea clar că civilii nevinovați din Gaza, sunt prinsi la mijloc, este nevoie  de o încetare a focului, pentru a se putea opri uciderea, și să se asigure că civilii palestinieni nu sunt uciși."

Joi, cinci soldați israelieni au fost uciși într-un atac cu mortiere palestiniene în Consiliul Regional Eshkol, la granița cu Gaza.

Soldații căzuți au fost identificati : Sergent major (Res.) Daniel Marash, 22 ani, din Rishon Letzion, Capitan Omri Tal, 22 ani, din Yehud, Sergent major Shay Kushnir, 20 ani, din Kiryat Motzkin , sergent Noam Rosenthal, 20 ani, din Meitar, și căpitanul (Res.) Liran Adir (Edry) 31 ani, din Ezuz.

Numărul total de soldați uciși de la începutul operațiunii Marja Protectoare, din 8 iulie, sa ridicat la 63. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...