Israel

Israel

joi, 21 august 2014

Israel a confirmat uciderea a trei lideri Hamas

Israel a confirmat uciderea a trei lideri Hamas
  AJN.- Shin Bet a confirmat uciderea liderului Hamas Raed Al-Attar, Mohammed Barhoum și Abu Shamaleh.Hamas a promis mai multe atacuri pentru joi(azi), după ce Israel a încercat să-l omoare pe comandantul Hamas, Mohammad Deif.

 La 45 de zile de la începerea operațiunilor, Hamas a încălcat armistițiul de 11 ori, și a tras doar in noaptea de marti aproximativ 213 rachete spre Israel. Discuțiile de încetare a focului din Cairo sunt suspendate.

Hamas a promis mai multe atacuri pentru joi, după ce Israel a încercat să-l omoare pe comandantul său Mohammad Deif, într-un atac aerian care ia ucis soția și fiul său.

Netanyahu a promis miercuri că va întoarce " de șapte ori mai mult " atacurile contra Hamas, și a spus că toate opțiunile militare sunt fezabile.

Astăzi, Iordanian Royal Airlines si-au anlat zborurile de la Amman la Tel Aviv, după ce Hamas a amenințat că va ataca aeroportul Ben Gurion la ora 6 dimineata. Între timp, Shin Bet a confirmat uciderea liderului Hamas Raed Al-Attar, Mohammed Barhoum și Abu Mohammed Shamaleh. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...