joi, 21 august 2014

Israel a confirmat uciderea a trei lideri Hamas

Israel a confirmat uciderea a trei lideri Hamas
  AJN.- Shin Bet a confirmat uciderea liderului Hamas Raed Al-Attar, Mohammed Barhoum și Abu Shamaleh.Hamas a promis mai multe atacuri pentru joi(azi), după ce Israel a încercat să-l omoare pe comandantul Hamas, Mohammad Deif.

 La 45 de zile de la începerea operațiunilor, Hamas a încălcat armistițiul de 11 ori, și a tras doar in noaptea de marti aproximativ 213 rachete spre Israel. Discuțiile de încetare a focului din Cairo sunt suspendate.

Hamas a promis mai multe atacuri pentru joi, după ce Israel a încercat să-l omoare pe comandantul său Mohammad Deif, într-un atac aerian care ia ucis soția și fiul său.

Netanyahu a promis miercuri că va întoarce " de șapte ori mai mult " atacurile contra Hamas, și a spus că toate opțiunile militare sunt fezabile.

Astăzi, Iordanian Royal Airlines si-au anlat zborurile de la Amman la Tel Aviv, după ce Hamas a amenințat că va ataca aeroportul Ben Gurion la ora 6 dimineata. Între timp, Shin Bet a confirmat uciderea liderului Hamas Raed Al-Attar, Mohammed Barhoum și Abu Mohammed Shamaleh. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...