Israel

Israel

luni, 4 august 2014

Al doilea atac terorist în Ierusalim: un soldat împușcat este în stare critică

Al doilea atac terorist în Ierusalim: un soldat împușcat este în stare critică
Imagen titularAJN -. "Au fost mai multe focuri, un soldat a fost lovit în stomac și dus rapid la spital în stare critică", a confirmat purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld. "Unități de poliție sunt în căutarea suspectului în zona, care a fugit pe un scuter și sperăm că în curând va fi arestat ", a adăugat el.

Nu se știe dacă cele două atacuri teroriste sunt legate.

Soldatul israelian a fost grav rănit în stomac de un terorist într-un tunel de pe Muntele Scopus în Ierusalim, în după-amiaza, luni, in mai puțin de trei ore de la un alt atentat cu un tractor (foto) , în care un tânăr a fost ucis, de asemenea, în capitala statului evreu.

În timp ce detaliile atacului rămân neclare, poliția a declarat că atacul a avut loc la aproximativ ora 16 pm, iar suspectul a scăpat.  "Unități de poliție sunt în căutarea teroristului în zona. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele.

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusal...