Israel

Israel

marți, 29 iulie 2014

Turcia caută un pretext pentru a merge la război împotriva Israelului

Turcia caută un pretext pentru a merge la război împotriva Israelului  
04330302-EPA

Dictatorul musulman anti-semit, Erdogan, a anunțat că o nava de razboi turca se pregătește să intre pe teritoriul suveran maritim al Israelului, pentru a escorta "Liberty Ship 2", o alta "nava Marmara" la a doua misiunea a sa, de a ajunge pe coasta din Gaza, în zilele următoare.


În mod natural, marina israeliană nu va avea nici o altă opțiune decât să scufunde nava a armatei inamice. Shalom Israel !!!

  • Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate, pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; (Ezec.38:4)

Un comentariu:

  1. Cred ca azi dogmele sunt depasite de evolutie. Acolo unde ea este lasata sa se manifeste. Pe de o parte religia pastreaza identitatea nationala, pe alta parte se neaga si reneaga numele Domnului prin interpretari umane si interesate. Pacat, in fond oamenii rad si plang asemenea, iar Dumnezeu este unic.

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...