Israel

Israel

marți, 8 iulie 2014

Netanyahu a ordonat să se meargă până la capăt împotriva Hamas.

Netanyahu a ordonat să se meargă până la capăt împotriva Hamas.
Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a instruit forțele armate israeliene "mergeti până la capăt", potrivit unui raport al Israel Radio (Kol Israel).

Inclusiv a unei operațiuni la sol, a declarat, după o întâlnire cu liderii militari la sediul central al Armatei de Apărare(IDF).

Israel (IDF) în Tel Aviv, adăugând că Hamas a început să escaladeze situatia și va plăti. "Aceasta va fi o operațiune lungă și puternică care va genera descurajare."

Între timp, în Gaza, Hamas a declarat că a tras cu rachete anti-aeriene, SAM-7,  împotriva avioanelor de luptă de la Air Force, care au zburat peste Khan Yunes, dar care si-au ratat ținta. Oficialii armatei fac revizuirea la această afirmație.

Forțele de Apărare Israeliene efectueaza  atacuri regulate împotriva țintelor din Gaza.Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...