Israel

Israel

marți, 29 iulie 2014

Iranul se manifestă din nou împotriva Israelului

Iranul se manifestă din nou împotriva Israelului
General Iranian: Vom vâna israelienii, din casă în casă
Comandantul adjunct al Gărzilor Revoluționare din Iran a promis că va lansa o răzbunare împotriva lui Israel, pentru incursiunea israelului  în curs de desfășurare militară în Gaza, care a ucis sute de palestinieni și zeci de israelieni.

"Voi [oameni ai Israelului] sunteti niste copaci fără rădăcini, care ati fost plantati în terenuri islamice de către britanici," a spus Generalul Hossein Salami, în predica de vineri, de săptămâna trecută, la Teheran, Fars News Agency.

Această declarație se referă la Declarația Balfour, care a dus la dezmembrarea Imperiului Otoman după Primul Război Mondial și crearea Israelului în 1948.

"O să-i alungam din casă în casă, și ne vom răzbuna pentru fiecare picătură de sânge vărsatâ de martirii noștri, palestinieni", a spus Salami. "Acesta este punctul de plecare al națiunilor islamice, pentru a înfrânge israelul."

Comandantul adjunct a promis că Palestina nu-si va mai păstra tăcerea, și a citat o declarație făcută de către ayatollahul Ruhollah Khomeini, fondatorul regimului islamic " cu afirmația că, Israelul trebuie șters de pe fața pământului, in mesajul dat pentru lume. Acest mesaj ia trezit pe musulmani, și devine un concept pe străzile din Siria, Liban și Palestina. "

Salami, amintindu-și de războaiele anterioare, in care Israel a luptat împotriva Hizballah în Liban, a declarat: "Sfârșitul regimului sionist [Israel] a venit." Miscarile islamiste au rachetele armate si poziționate, iar astăzi demonstrăm cum brațele rezistenței, într-un colț al lumii islamice, controleaza situatia în fața atacurilor tragice și barbare a regimului sionist, împotriva palestinienilor oprimați și lipsiți de apărare în Gaza. "

Salami a acuzat Statele Unite, Marea Britanie și Israel pentru politica lor în regiune și a declarat: "Echilibrul de putere se va schimba în beneficiul lumii islamice, și vă avertizăm ca sioniștii sunt o societate fără rădăcini, fără nici un pământ, fără nici o rasă, fără nici o istorie, și nu există nici un element care sa-i constituie ca o națiune. Astăzi, nici un loc de pamant ocupat de sioniștii nu este în siguranță ... azi rachetelele rezistenței  palestiniene vor ajunge mult mai departe, decât sionistii se vor aștepta.

"Suntem increzatori ca promisiunile lui Allah vor deveni realitate și, sfârșitul Americii și a politicii regimului sionist, împreună cu aliații săi din regiune, este aproape. Drapelul Islamului va fi ridicat", avertizează Salami la incheiere.

Regimul islamic antreneaza de mult timp și înarmeaza Hizballah și forțele palestiniene, pentru a exercita atacuri împotriva Israelului. "Referitor la înarmarea in continuare a palestinienilor,  purtătorul de cuvânt al Parlamentului , Ali Larijani, a declarat într-o declarație emisă miercuri " Palestinienii au nevoie de arme și de baze militare, și Iranul joacă un rol important în satisfacerea nevoilor, a poporului palestinian."

Miercuri, liderul suprem al regimului islamic, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat că singura soluție pentru regiune este, distrugerea Israelului, și că lupta armată ar trebui să se extindă dincolo de Gaza.

Tasnim News Agency, care este aproape de Gărzile Revoluționare, a declarat miercuri că, într-o scrisoare a 40 de comandanți de rang înalt ai Gărzii, care au avertizat America că va fi "cu siguranță răspunzătoare pentru consecințele evenimentelor din Gaza." : Ali Shamkhani, secretar actual al Consiliului de Securitate Națională, Yahya Rahim Safavi, fostul comandant al Gărzii și consilier curent a liderului suprem, și Ghasem Soleimani, comandantul Forțelor Quds, responsabil de activități teroriste în afara Iranului.

Regimul iranian a primit un ajutor de 2.8 miliarde dolari, de la administrația Obama, în schimbul unui acord, privind o prelungire de patru luni, pentru negocierile de la Geneva, privind găsirea unei soluții pașnice la programul sau nuclear, nelegitim.

Regimul islamic a primit deja, 7 miliarde de dolari în scutiri de la sancțiuni, după acordul negociat în noiembrie anul trecut, cu un termen de șase luni pentru a finaliza acordul, doar că până în prezent a refuzat să se dea înapoi, de a continua să-si  dezvolte programul său nuclear. De asemenea, a reușit să nu excludă din programul său,  rachetele balistice, care se află sub sancțiunile ONU.


Garda Revoluționară, a prezentat săptămâna trecută prima racheta balística, anti-radar, numita "Hormouz 1", care poate penetra și distruge sistemul de apărare anti-rachetă și poate distruge sistemul de apărare antirachetă al Israelului, faimosul Iron Dome, precum și orice sistem de apărare de rachete, Patriot … racheta poate fi utilizata pentru a ataca sistemele radar de pe portavioanele  și navele de razboi americane din Golful Persic. 

Shalom Israel !!!

Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor lui Yahweh, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Yahweh. (Isa.54:17)

Acum, asa vorbeste Yahweh care te-a facut, Iacove, si Cel ce te-a intocmit, Israele! "Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu. (Isa.43:1)

De aceea, nu te teme, robul Meu Iacov, zice Yahweh; si nu te speria, Israele! Caci te voi izbavi din tara cea departata si iti voi izbavi samanta din tara in care este roaba; Iacov se va intoarce iarasi, va avea odihna si liniste; si nu-l va mai tulbura nimeni. (Ier.30:10)

Iar tu, robul Meu Iacov, nu te teme si nu te inspaimanta, Israele! Caci te voi izbavi din pamantul departat si-ti voi izbavi samanta din tara in care este roaba. Iacov se va intoarce iarasi, va locui linistit si fara teama si nu-l va mai tulbura nimeni. (Ier.46:27)

Dar iata urgia cu care va lovi Yahweh pe toate popoarele care vor lupta impotriva Ierusalimului: Le va putrezi carnea stand inca in picioare, le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. (Zah.14:12)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...