Israel

Israel

luni, 21 iulie 2014

Două celule Hamas infiltrate în Israel, zece teroriști uciși

Două celule Hamas infiltrate în Israel, zece teroriști uciși 
Dos células se infiltraron en Israel, diez terroristas abatidosDouă celule celule teroriste au intrat în această dimineață în teritoriul israelian printr-un tunel săpat din nordul Gazei. 

Sistemul de observare a detectat teroriștii palestinieni, dupa care avioane Israel Air Force au tras cu rachete care, au tintit prima celulă. 

O forță de elita a fost chemata la fața locului, și a îndepărtat aproximativ o duzină de teroriști din a doua celulă. 

Terroristas palestinos penetraron en Israel y fueron abatidosForțelor armate israeliene de Apărare au declarat ca o parte din teroriști au fugit înapoi în Fâșia Gaza. În același timp, continuă sa verifice zona. Între timp, toți locuitorii din zonă, sunt îndemnati de a rămâne în casele lor. Teroriștii palestinieni s-au infiltrat intre satele Erez Nir Am.      

De asemenea, șeful Hamas al aparatului de observații a fost eliminat aseară într-un atac realizat de către Forțele Aeriene. 

Între timp, avioane Israel Air Force au atacat ținte teroriste în districtul de Zeitoun, la sud de Gaza, Baal Bureij  si Dir Balaj, în centrul orașului Gaza, și au distrus o rampă de rachete în apropiere de Universitatea Islamică. Nu au fost raportate victime de partea militarilor israelieni in aceste atacuri. Forțele de Apărare Israeliene au atacat un total de 2.800 de ținte în Gaza.

Shuhaiya:  fortăreață teroristă Hamas în Gaza 

Shujaiya: La fortaleza terrorista de Hamás en Gaza Shuhaiya:  în Gaza, Hamas folosește districtul Shuhaiya ca o fortăreață teroristă, unde asi are depozitele de arme, rachete, tunele si centre de comanda. Hamas foloseste locuitorii din acest cartier ca scuturi umane. 

Acest cartier civil din Gaza are o infrastructura mare. În doar treisprezece zile, Hamas a tras din acest cartier mai mult de 140 de rachete în Israel. 

Soldații din Forțele de Apărare Israeliene (IDF), au descoperit intrarile la zece guri de tuneluri in Shuhaiya. Aceste tuneluri sunt folosite pentru ca teroristii Hamas sa se infiltreze in Israel, ca să atace cu arme și rachete civili israelieni. 

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au avertizat civili palestinieni să evacueze zona Shuhaiya, cu multe zile înainte de a ataca infrastructura terorista în aceasta zona, prin pliante, apeluri telefonice și mesaje sms. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele acțiuni, pe care Forțele de Apărare Israeliene le-au facut, pentru a reduce la minim numarul de victime în rândul civililor din Gaza. 

Hamas știe că Israelul este reticent în a ataca zone în care sunt mulți civili. Organizația teroristă luptă in zonele populațiilor civile și foloseste populatia ca scuturi umane. Hamas a ordonat rezidenților din Shuhaiya, ca sa ignore avertismentele Forțelor de Apărare Israeliene, și sa ramana în cartier. Făcând acest lucru, Hamas a pus civili în linia focului. 

Deși mulți rezidenți au ignorat avertismentele și continuă sa ramana in cartier, forțele armate israeliene, continuă să acționeze în modul cel mai exact posibil chirurgical, și ataca numai teroriștii și infrastructurile lor. 

Forțele de Apărare Israeliene (IDF), au acceptat cererea pentru un armistițiu umanitar in Shuhaiya pentru două ore, cerut de Crucea Rosie. Acest armistițiu umanitar a fost stabilit în ciuda amenințărilor care vin din cartier, inclusiv lansarea cu rachete de către Hamas împotriva Israelului. 

Hamas a încălcat încetarea focului umanitar, prin tragere de rachete impotriva Israelului în timpul armistițiului de două ore. Cu toate acestea, Forțele de Apărare Israeliene, au acceptat cererea Crucii Roșii, de a extinde încetarea focului umanitar pentru inca o oră. 

Sursa: Purtătorul de cuvânt militar....Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

HalleluYah

HalleluYah Care este originea, însemnătatea şi sensul acestui cuvânt foarte bine cunoscut? HalleluYah este un cuvânt pur ebraic, dar ...