Israel

Israel

luni, 23 iunie 2014

Aviația Israeliană a atacat nouă ținte militare în Siria

Aviația Israeliană a atacat nouă ținte militare în Siria
Avioanele de război israeliene și rachetele de artilerie "Tamuz" au atacat nouă ținte militare în Siria, ca răspuns la atacul a unei rachete antitanc trasa de peste graniță, din Siria care a ucis un băiat israelian de treisprezece ani și alți doi civili are au fost răniți.

Țintele atacate au fost pozițiile de artilerie și un post de comandă, Divizia 90 de armata siriană.

"Am identificat obiectivele", a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, Israel Defense Force (IDF). Purtătorul de cuvânt militar a adaugat ca, racheta lansata de sirieni a fost "provocarea cea mai gravă, după o serie de atacuri teroriste din ultimele luni împotriva Forțelor Israeliene de Apărare pe regiunea de frontieră, în general, și în zona respectivă"

Duminica, un băiat în vârstă de treisprezece ani a fost ucis și alți trei civili au fost răniți, inclusiv tatăl său, când o rachetă anti-tanc a fost trasa din Siria asupra unui autobuz civil în Tel Hazeka în Golan Heights, de-a lungul frontierei.

Băiatul, identificat ca Muhamad Karkara, din satul arab (Arraba) din Galileea de Jos, care a decis ca, în prima lui zi de vacanta, sa-l însoțeasca pe tatăl său, care lucrează pentru o firmă contractată de către Ministerul Apărării, si care desfășoară activități de îmbunătățire în gardul de frontieră. Shalom Israel !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu

Conferința privind pacea și securitatea din Orientul Mijlociu Ceea ce unii ar considera imposibil se întâmplă în fața ochilor noștri: la...