Papa FRANCISC - vizita politică în Țara Sfântă

Papa FRANCISC în vizita sa politică în Țara Sfântă, va recunoaște statul terorist " PALESTINA "
Mintiind cu toti dinți pe care ai are în gură, capul Bisericii romano-catolice a spus că următoarea vizită în Țara Sfântă ( Iordania și teritoriile aflate sub administrație palestiniana ) are exclusiv caracter " religios " ...

Doar cineva cu capul supus la spălare a creierului anti - semit poate crede că această " intenție pioasa a capului de la Vatican, seful mare al celei mai sinistre organizații din istorie, este adevarata.

Vizita lui Francisc I, în plus față de alte probleme, în mod evident, susține sprijinul necondiționat pentru palestinieni, recunoașterea statului Pirat numit " Palestina " și jurisdicția musulmana pe Muntele Templului, daca acest lucru este pur și simplu " spiritual ", urmeaza sa vă decideti ...

La scurt timp după vizita sa în Iordania, Francisc I călătoreste cu elicopterul direct la Betleem, un semn de " recunoaștere a Palestinei ", conform declarațiilor a lui Jamal Khader de la Patriarhia latina din Ierusalim.

Francisc va fi în Țara Sfântă ca să semneze un certificat de naștere a inca unui stat arab - islamic, numai ca de data aceasta în cadrul Pământului dat de YaHWeH exclusiv poporului evreu.

" Această vizită ne va ajuta în a susține lupta noastră, pentru a pune capăt ocupației, cea mai lunga din istorie " – așa a spus Zyyad Bandak, consilierul departamentului creștin al președintelui palestinian Mahmoud Abbas.

Potrivit declarațiilor facute la radioul palestinian " Vocea Palestinei " , Papa va lua masa cu palestinienii, cu familii " care sufera de ocupație ... după ce a vizitat tabara Dheishe, pentru a asista la situația dificilă a refugiaților palestinieni. "

Compromisul șefului de la Vatican cu prietenii palestinieni nu va fi doar acesta, insoțit de Marele Muftiu al Ierusalimului ( conducătorul islamic ), va urca pe Muntele Templului, unde va intra in " marele consiliu de pe terasa moscheii " ...  Aceasta  este o recunoaștere implicită a hegemoniei islamice pe Muntele Templului, care continuă să fie situata pe locul cel mai sacru pentru evrei din întreaga lume.

Acesta este modul în care liderul suprem al Religiei Crestine (Curva cea mare), asi va oferi sprijinul deplin pentru crearea unui stat pe teritoriul Israelului, și al cărui scop real este pur și simplu anihilarea poporului evreu din Țara lui Israel. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că falsul prieten al evreilor asi va începe vizita intr-un virtual stat terorist, numit Palestina, și nu în democraticul stat  al Israelului.

Apoi unul din cei şapte îngeri, cari ţineau cele şapte potire, a venit de a vorbit cu mine, şi mi -a zis: ,,Vino să-ţi arăt judecata curvei celei mari, care şade pe ape mari. Cu ea au curvit împăraţii pămîntului; şi locuitorii pămîntului s'au îmbătat de vinul curviei ei!`` (Apocalipsa 17:1-5)

Dar acest lucru nu este mai mult decât o repetare a istoriei dubioase si ipocrite a Vaticanului, in relațiile sale cu Israel, între Roma și Ierusalim. Deja în 1974 Vaticanul a recunoscut implicit " Organizația pentru Eliberarea Palestinei " , dar nu si statul Israel.

A fost nevoie de peste 20 de ani pentru ca acest lucru să se întâmple! Nu putem interpreta ca ceva firesc faptul că diferiti papi au refuzat să recunoască statul Israel în primii 50 de ani de la înființarea sa politică. Chiar și înainte de 1980, in toate declarațiile papale nu sa menționat numele statului Israel ...

Între timp, sinistrul stat “ Vaticanul ”, autorul celor mai mari inchizitii impotriva evreilor, a avut legături de prietenie normale cu regimurile cele mai atroce de pe fața pământului, cel mai din urma exemplu a fost, de a menține relații diplomatice cu Germania nazistă până la sfârșitul războiului ...

Politica ipocrită și criminala de la Vatican în perioada ultimilor doi sefi ( Ioan Paul al II- lea și Papa Benedict al XVI-lea ), a fost foarte simpla : dialogul teologic cu evreii și suveranitate politică pentru arabii palestinieni.

Amandoi au  vizitat Auschwitzul și sinagogi, amandoi au lasat biletele la Zidul plangerii, dar tot amandoi, de asemenea, au susținut în mod constant politicile palestiniene anti - sioniste, oferind un impuls suplimentar pentru abordarea stilului de cal troian ca să distrugă Israelul cu totul.

Și acest papă nu va fi diferit de predecesorii săi. Lacrimile sale de " compasiune ", pe care se va strădui să le verse in " taberele de refugiați palestinieni " vor avea un gust de 100 % , foarte relevante pentru politica publică mondială, în timp ce lacrimile de crocodil, pe care se străduiește să le verse in visita sa la Muzeul Holocaustului, nu vor depasii nici macar un picur fata de ipocrizia politica romano-catolica ...

La ultímele festivități facute de Crăciunul pagan, reprezentanții Bisericii Romano-Catolice din Ierusalim și Betleem au dedicat Liturghia de la miezul nopții, pentru a binecuvânta teroriștii palestinieni.

Poate că ceea ce vrea acest papă, este de a aduce înapoi Ierusalimul în mâinile musulmanilor, la fel ca și în timpul ocupației iordaniene a orașului, carora nu le-a pasat de a arde și distruge 50 de sinagogi, o situatie extrema care a depășit în cantitate " noaptea de cristal " din Berlin la sfârșitul anului 1938 ...

Papa Francisc I, la fel poate sa atraga Israelul intr-o capcana de a acorda dreptul Vaticanului asupra Muntele Templului, această " pace falsa " o liniste inainte de fortuna, dar tot ce este scris in Scripturi trebuie sa se intample… să fim atenți … după acest week-end, istoria nu va fi niciodată la fel ...

"Iata, voi preface Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele dimprejur si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului. (Zah.12:2)


Cand vor zice: "Pace si liniste!", atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei, ca durerile nasterii peste femeia insarcinata; si nu va fi chip de scapare. (1Tes.5:3)  Shalom Israel !!!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)