Israel

Loading...

sâmbătă, 17 mai 2014

Papa FRANCISC acompaniat de lideri evrei și musulmani în vizita sa în ISRAEL

Papa FRANCISC acompaniat de lideri evrei și musulmani în vizita sa în ISRAEL
La următoarea vizită în Israel, Iordania și teritoriile aflate sub administrație palestiniana, capul Bisericii Romano-Catolice va fi acompaniat de doi prieteni, reprezentanți ai altor religii, în special un rabin și un lider musulman.

Francisc I va fi primul " papă " în istorie care va vizita Țara Sfântă însoțit de lideri ai altor religii, cu siguranță ceva nou și inovator, dar care inseamna nimic mai mult, decât traversarea pasilor spre o cale de ecumenism, principalul scop al mandatului său în Vatican.

Colegii lui de vizita, sunt doi prieteni vechi din  timpul zilelor de studii religioase în Buenos Aires : rabinul Abraham Skorka, și Omar Abboud, un lider în comunitatea islamică din Argentina, care al vor însoți in vizita sa,  care o să aibă loc între 24 și 26 în această lună.

Federico Lombardi, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, a declarat ca prezența lor în delegația papală este o " noutate absolută ", dorita de către Francisc I pentru asi  arăta " normalitatea " de a avea prieteni din alte credințe.

Scopul oficial al vizitei in Israel este pentru a marca 50 de ani de la vizita istorică a Papei Paul al VI-lea la Ierusalim ... ceva care poate convinge doar pe cei creduli, deoarece în spatele acestei excursii în Israel există ceva mai mult ...

Principalul lider al Bisericii Catolice din Țara Sfântă, a raportat că creșterea recentă de atacuri împotriva Bisericii Catolice otrăveste atmosfera înainte de vizita  sefului catolic, apeland la Israel pentru a pune capăt situației.

Pe parcursul anului trecut, au fost inregistrate 14 atacuri comise de dreapta israeliana. Mai multe atacuri au fost făcute în ultima lună, inclusiv o amenințare cu moartea făcută în ebraică în adunarea episcopilor care a avut loc la Centrul Notre Dame din Ierusalimul de Est.

Evident, că evreii ortodocși simt o nervozitate mare privind acest aspect, și deja s-au exprimat public cu privire la " comercializarea " care se presupune că se face între guvernul Israelian și Vatican, și care implică un transfer al Muntelui Sionului, Catolicilor. 

Amintiți-vă că pe Muntele Sionului nu se află numai Cenaclul, mormantul regelui David dar si Templul, si ei stiu foarte bine care sunt intențiile Papei Francisc, in această vizită la Ierusalim : nimic mai mult decât semnarea contractului cedarii acestui site atât de important pentru spațiul simbolic al Iudaismului.

In această călătorie ecumenica al liderului catolic în Ierusalim, el al va îmbrățișa pe patriarhul Bisericii Creștine Ortodoxe, un gest de " reconciliere " , care ar putea avea efecte majore.

Pentru oricine care este " înțelept " în lucrurile profetice, acest mod aparent " pașnic și de reconciliere " va duce, fără îndoială, la marea Alianță Ecumenica facuta cu multi cei care-l proslavesc pe falsul Mesia " , și care se va dovedi a fi nu doar falsă, dar si o mare capcană în care mulți vor cădea ...Shalom Israel !!!

Un comentariu:

  1. Dumnezeu spune in Apocalipsa 18.4 :"Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei, şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!
    18:5 Pentru că păcatele ei s-au îngrămădit, şi au ajuns până în cer; şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nelegiuirile ei. " in Apocalipsa 14.12 " Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus. " si Apocalipsa 22.12 " Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui."

    RăspundețiȘtergere

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...